Theo Rose cu ochiul vânăt și umflat! Imaginile care i-au speriat pe fanii cântăreței

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 nov 2023, 15:42

Theo Rose cu ochiul vânăt și umflat

Sursa: Instagram- Theo Rose

Theo Rose și-a speriat fanii cu ultima sa apariție. Vedeta s-a afișat cu ochiul umflat și vânăt într-un video postat pe contul său de TikTok.

Apariție neașteptată pentru artista Theo Rose. Vedeta le-a povestit fanilor cum a ajuns ca ochiul ei să fie umflat și vânăt.

Fanii artistei Theo Rose s-au speriat de ultima apariție a vedetei

Artista Theo Rose și-a obișnuit fanii cu energia sa și cu aparițiile sale cameleonice. De această dată, cântăreața s-a filmat având un ochi vânăt și umflat. Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei, iar acestea le-a explicat cum a ajuns ca ochiul ei să arate așa.

Theo Rose a avut parte de un machiaj special pentru filmările unui serial. Artista a fost extrem de încântată de rezultat, machiajul fiind extrem de realist. Cântăreața trebuia să pară bătută, astfel că le-a arătat fanilor fiecare pas al transformării sale.

Citește și: Ipostaza inedită în care au fost surprinși Theo Rose și Anghel Damian: ”Nu vreau decât dragostea ta” Artista și iubitul ei au luat parte la un eveniment cu totul special

”Cum am ajuns în situația asta? Foarte simplu. Filmez pentru un serial și aveam nevoie de machiajul ăsta. Trebuie să-mi iau și eu o dată, abia așteptam secvența asta”, a spus Theo Rose, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose nu s-a putut abține și a mers să-i arate și iubitului său machiajul, iar acesta nu s-a speriat deloc, ba din contră, o place și așa. Artista a glumit pe seama acestui lucru și a mărturisit că după ce a văzut-o așa, Anghel Damian o va cere de nevastă. ” Mă place și așa, a zis că mă va lua de nevastă, s-a hotărât”, a

mai spus Theo Rose, în clipul postat pe contul său de TikTok.

Theo Rose este dedicată carierei, dar și vieții de mămică

Atunci când nu se află pe scenă sau la filmări, artista se ocupă de treburile casnice și de micuțul Sasha. Theo Rose reușește să găsească un echilibru și le-a dezvăluit fanilor ce o menține cu picioarele pe pământ și cu mintea limpede.

Dacă unii se așteptau ca artista să primească ajutor în ceea ce privește întreținerea casei, vedeta nu spune nu treburilor casnice.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri inedite din viața de iubită și mamă: ”Asta mă ajută să rămân cu mințile întregi” Ce s-a întâmplat cu artista în această dimineață

Artista le-a povestit fanilor că s-a trezit plină de energie, așa că s-a apucat de curățenie. 

”Astăzi sunt veselă pentru că m-am odihnit aseară și când m-a trezit de dimineață, am făcut și eu niște treabă prin casă. Mie îmi place când mai fac și treburi de femei normale că asta mă ajută să rămân cu mințile întregi. Am băgat și eu la spălat, am întins rufele, am dat cu aspiratorul, am schimbat lenjeriile, am schimbat nisipul la pisică, am spălat vasele. Parcă m-am răcorit așa”, a dezvăluit artista într-un video, postat pe contul său personal de Instagram, în secțiunea Instastory, în urmă cu ceva timp.