Neymar a trecut prin spaima vieții lui! Hoții au încercat să-i răpească iubita și fiica! Mesajul Brunei Biancardi, de după atac

Autor: Diana Ghita

Clipe de groază pentru Neymar și familia lui

Sursa: Instagram Neymar

Faimosul fotbalist Neymar și influencerița Bruna Biancardi au împreună o frumoasă fetiță. Amândoi au trecut prin clipe de coșmar din cauza atacului care a avut loc la locuința Brunei.

Marți, 7 noiembrie, mai mulți hoți au dat buzna în casa iubitei lui Neymar, din districtul Cotia, în apropierea orașului Sao Paulo. Aceștia au fost trei la număr și erau înarmați, întrucât aveau un plan foarte malefic.

Bruna Biancardi a fost prădată de hoți

Tâlharii au pătruns în locuință cu scopul de a o răpi pe Bruna Biancardi și pe fetița de doar o lună pe care o are împreună cu Neymar, pe nume Mavie.

Însă, lucrurile nu au decurs cum plănuiseră hoții, căci, în acel moment, femeia și fiica ei nu se aflau în casă. Cei trei i-au găsit doar pe părinții Brunei, pe care i-au legat și i-au forțat să stea cu fața în jos pe o saltea. Ba mai mult, în timul atacului, mama ei a fost amenințată cu arma.

În timp ce aceștia erau legați, tâlharii au furat toate lucrurile de valoare pe care le-au găsit, de la genți de firmă, până la bijuterii și ceasuri.

Un hoț a fost, deja, arestat de autorități, fiind unul dintre principalii suspecți. Acesta a fost prins în zona proprietății, după ce polițiștii, alertați de vecini, au înconjurat întreg perimetrul.

Atacatorul capturat s-a dovedit a fi, și el, unul dintre vecinii partenerei lui Neymar. Acesta nu are mai mult de 19 ani, iar locuința lui se află la aproximativ 300 de metri de cea a familiei Brunei Biancardi.

Tânărul nu se află la prima lui infracțiune de acest fel, în trecut dând mai multe spargeri și ocupându-se de trafic de droguri.

Citește și: Neymar a ajuns pe patul de spital! Ce intervenție va suferi starul de la PSG

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au reacționat Bruna și Neymar când au aflat de atac

Acestea nu sunt niște simple zvonuri, întrucât chiar Bruna a confirmat că jaful a avut loc. Aceasta a transmis un mesaj, pe contul ei personal de Instagram, în care a povestit despre spargere și a asigurat pe toată lumea că atât ea, cât și familia ei sunt teferi.

„Azi dimineață, hoții mi-au jefuit casa și mi-au luat părinții ostatici.

Eu, Mavie și sora mea nu mai locuim acolo și noi nu eram în acel moment în casă. Slavă Domnului că totul este în regulă cu ei. Lucrurile materiale le putem recâștiga.

Este important că toată lumea este bine și că cei implicați au fost găsiți. Îți mulțumesc, Doamne, că ai grijă de mine și că mi-ai protejat mereu familia de orice rău”, au fost rândurile postate de vedetă, pe InstaStory.

De asemenea, Neymar a postat, și el, un mesaj pe pagina lui de Instagram, în care le-a mărturisit fanilor că a fost lovit de două vești cumplite, prima fiind cea a jafului dat la casa Brunei, iar cea dea doua constând în decesul unei prietene foarte apropiate.

„Zi tristă, cu două vești foarte proaste. Mai întâi a fost atacul pe care l-au suferit părinții lui Bru, dar slavă Domnului că toți sunt în siguranță!

În al doilea rând, moartea unei prietene. Condoleanțe întregii familii, Dumnezeu să o primească pe Luana cu brațele deschise.”, a scris fotbalistul pe InstaStory.

Citește și: Neymar a devenit tată pentru a doua oară! Starul brazilian are fetiță. Iată ce nume va purta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.