Luptă în cușcă între doi foști concurenți ai emisiunii ”Casa Iubirii”. Mărul discordiei ar fi o frumoasă blondă ”Eu sunt trofeul greu”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 nov 2023, 15:44

Sorin l-a provocat pe Patrick în gala RXF

Sursa: Instagram

Sorin Rus și Patrick Deac sunt gata să intre în cușca RXF. Patrick l-ar fi provocat în nenumărate rânduri pe câștigătorul sezonului 1, însă acesta nu s-a arătat interesat de lupta în cușcă.

Doi foști concurenți ai emisiunii ”Casa Iubirii” duc rivalitatea la un alt nivel. După mai multe discuții și tensiuni pe live-uri, Sorin și Patrick sunt gata să-și rezolve problemele în cușca RXF.

Patrick l-ar fi provocat în repetate rânduri pe Sorin 

Deși este un împătimit al sportului și merge des la sală, Sorin nu a dat curs provocărilor din mediul online, acolo unde a fost provocat la luptă atât de Patrick, cât și de Alex, ambii foști concurenți ai emisiunii ” Casa Iubirii ”.

Deși a refuzat provocarea lui Alex, Sorin a decis să-l provoace în cușcă pe oponentul său în dragoste, Patrick Deac. Propunerea a venit pe un live, acolo unde cei doi au avut un schimb de replici acide. Fostul concurent nu a dat un răspuns ferm, ci a promis că se va gândi la propunerea de a intra în cușcă contra lui Sorin Rus.

”Mă vrea pe mine că e mai mare trofeul, ai înțeles? Eu sunt trofeul greu, e bine că știi cum stăm în societate.

Aș putea, mă gândesc la propunerea ta”, 
a fost răspunsul dat de Patrick pe TikTok. Sorin a spus că acceptă provocarea lansată de Alex cu condiția ca și Patrick să accepte provocarea din partea lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De la ce a pornit totul

Rivalitatea dintre Patrick și Sorin ar fi pornit de la inima Nicoletei, fosta iubită a lui Sorin Rus. După o despărțire tensionată și după ce și-au aruncat cuvinte grele, Nicoleta s-a afișat alături de Patrick. 

Fostul iubit al Nonei a postat un video în care ciocnește un pahar de vin alături de Nicoleta. Patrick a lămurit situația și a spus că între el și Nicoleta nu a fost nimic și că în apartamentul respectiv se aflau mai multe persoane.

Acest lucru a ajuns și la urechile lui Sorin care nu a vrut să pară deranjat de situație, deși spune că Nicoleta îl simpatiza pe Patrick în momentul în care acesta se afla în emisiune.

„Am primit mesaje din partea oamenilor, dar pe mine sincer nu mă interesează chestiile astea. E o persoană care a dispărut din viața mea, pur și simplu nu mă mai interesează, încerc să evit cât de mult pot acest subiect, doar că e normal într-un fel să răspund la anumite lucruri, atunci când sunt întrebat.(...)

Asta probabil e și strategia lui Patrick de marketing, am văzut că le ia pe toate la rând. Na, ei știu ce au acolo, cum au. Poate fi numită și așa, poate e prietenos cu fetele, cel puțin știu cum mergea pe timpul nostru”, spunea Sorin Rus pentru  „Culisele iubirii”.

@emisiunitvr #patrickdeac #sorinrus #casaiubiriiromania #casaiubirii #casaiubiriisezonul2 #emisiunitv #kanaldromania #casaiubirii💫 #fyp #casaiubirii❤️ ♬ original sound- emisiunitv