Catinca, în lacrimi! Concurenta a ajuns la capătul puterilor: " Mi s-a umplut paharul!" Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” joi, 9 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 08 nov 2023, 19:00

Catinca

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Catinca va izbucni în lacrimi! Iată ce urmează să se întâmple!

Joi, 9 noiembrie, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Catinca va izbucni în lacrimi amare.

Citește și: Catinca de la „Casa iubirii” este îndrăgostită până peste cap de Robert! Ce mesaj a transmis concurenta pe Internet: „Poate că Dumnezeu a planificat totul”

Motivul pentru care Catinca a izbucnit în lacrimi

Telespectatorii emisiunii vor avea parte de o nouă ediție incendiară. Lucrurile nu par să se liniștească între concurenți, iar lucrurile se vor precipita din nou. Catinca va izbucni în lacrimi, iar concurenții nu înțeleg ce se întâmplă cu tânăra.  

Catinca:'' Parcă mi s-a umplut paharul.''

Bianca:" Dar e de ceea ce s-a întâmplat în emisiune?''

Catinca:'' Și asta, dar am clacat, înțelegi?''

Bianca:'' E prea mult?''

Catinca:'' Da!''

Robert:  ''Din afară nu se vede totul, chiar dacă se spune că se vede totul, nu se vede totul. Știi?''

Catinca:'' Știu!''

Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 9 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.