“Melek”, final de poveste. În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 nov 2023, 19:04
video Foto(6)

În această seară, de la ora 20:00, în ultimul episod al îndrăgitei producții, difuzat la Kanal D, telespectatorii vor află deznodământul poveștii de viață al încercatei mame care a luptat, fără încetare, pentru copiii săi.

În această seară, de la ora 20:00, fanii îndrăgitei producții “Melek” își vor lua rămas bun poveștile de viață ale celebrelor familii din Antep, Șirhan și Karadag, care au cucerit inimile a milioane de români, la Kanal D.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialul Melek, relație specială cu Defne și Kerem, a căror mamă a fost în distribuția îndrăgitei producții! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță alături de tinerii ei colegi Rabia Soytürk și Ulvi Kahyaoğlu

“Melek”, final de poveste

Întâmplările și poveștile de viață, pline de emoție și dramatism, dar împletite adesea cu bucurie și iubire pentru familie, au purtat privitorul, pe parcursul a săptămâni întregi, în lumea eroinei Melek, mama a trei copii pentru binele carora aceasta a luptat ca o leoaica.

În ultimul episod al serialului ”Melek”, difuzat în această seară, o regăsim pe Funda extrem de îngrijorată din cauza lui Kenan, care este de negăsit, iar femeia se teme pentru viața sa, după ce a aflat că acesta i-a ucis soțul.

În familia Șirhan tensiunile dispar după ce, o înregistrare a lui Kenan, adresată lui Vildan, clarifică întreaga situație în care cei doi au fost implicați, cauzând suferință celor din jur, din pricina uneltirilor cuplului Alpay- Funda. Dragostea pe care a simțit-o Kenan pentru Vildan nu l-a lăsat indiferent, iar bărbatul, în acest punct de cotitură al vieții, îi va cere un ultim lucru femeii de care s-a îndrăgostit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Kenan din serialul Melek, imagini de colecție de la început de carieră! Iată cum arăta celebrul actor Kadim Yaşar în urmă cu două decenii

Și în familia Karadag se petrec situații emoționante, atunci când Melek va trebui să le spună copiilor săi că și-au pierdut tatăl. Cu toate că, de-a lungul vieții, Alpay a demonstrat a nu fi cel mai bun tată pentru copiii săi, aceștia resimt pierderea părintelui patern.

O serie de evenimente emoționante vor cuceri, și în această seară, inimile telespectatorilor, protagoniștii îndrăgitului serial “Melek” oferindu-le momente unice din viețile lor, în lupta lor pentru familie, unitate, iubire.

 

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1725/20362054/1/7--crop-1699548226.jpg

Nu ratați, în această seară, ultimul episod din serialul “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând de luni, 13 noiembrie, telespectatorii Kanal D sunt invitați să pășească într-o lume plină de mister și pasiune, odată cu premiera noului serial "Promisiunea". Producția va fi difuzată patru zile pe săptămână, de luni până joi, numai la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.