5 principii Feng Shui care îți vor aduce abundența în casă

Autor: Bianca Vidoi

Cum putem să atragem banii în locuința noastră

Sursa: Unsplash

Banii reprezintă un aspect din viața oamenilor la care aceștia își vor doi întotdeauna să lucreze, iar principiile Feng Shui pot ajuta cu acestă problemă.

Feng Shui reprezintă o filosofie străveche ce are la bază cele cinci elemente pe care oamenii trebuie să le aibă în casă pentru a crea fluxul de energie ideal pentru o viață cât mai prosperă și benefică. Iată principiile ce vă pot ajuta cu situația financiară.

Principii Feng Shui  care să vă asigure mai mulți bani în casă

Feng Shui este o filosofie ce are la bază cele 5 elemente din natură, mai exact lemnul, focul, pământul, apa și metalul, iar în momentul în care acestea sunt în perfectă armonie, acestea pot aduce prosperitate,

noroc și sănătate în viața oamenilor ce locuiesc sub acoperișul acelei locuințe. Metalul este cel ce atrage în casa oamenilor bucuriei, frumuseții și prosperității financiare. Iată care sunt cele mai importante principii Feng Shui care îți vor aduce abundența în casă.

1. Repară lucrurile stricate

Este important ca atunci când în casă ni se strică lucruri să le reparăm în viitorul foarte apropiat deoarece riscăm astfel un potențial de pierdere a energiei, fiind însă și un factor de stres în viața oamenilor.

Prosperitatea materială în casă poate fi afectată în cazul în care instalațiile sanitare nu sunt în stare bună sau dacă luminile dintr-o încăpere nu funcționează cum trebuie. 

Citește și: Metaverse poate fi o sursă de bani pentru întreprinderi până în 2027

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În această filosofie există o credință ce spune că scurgerile de apă duc la pierderea financiară, iar dacă luminile nu funcționează, un viitor asemănător va veni și pentru viitorul vostru financiar.

2. Prosperitatea vine din plantele naturale

Specialiștii Feng Shui recomandă oamenilor ce își doresc să atragă abundență financiară să creeze un colț de bogăție, iar modul ideal în care să faceți acest lucru  este să folosiți ghivece cu plante naturale pe care să le poziționați în mai multe colțuri ale casei.

Plantele naturale ajută la formarea unui mediu pozitiv, în special la modul în care ne referim la finanțele ce se află în casa noastră.

3. Amplasați o fântână cu apă

În filosofia Feng Shui, fântâna cu apă reprezintă un simbol al prosperității și al abundenței, iar pe lângă faptul că acesta este considerat un element de decor aparte, acesta ajută și la promovarea unui flux de energie pozitivă.

Este recomandat ca fântâna cu apă să fie amplasată la intrarea în casă pentru a atrage noroc și succes financiar. 

Citește și: Foaia de dafin în portofel. Ce beneficii ascunde acest obicei mistic?

4. Cristalele colorate ce pot aduce bani în casă

Cristalele colorate sunt folosite adesea în filosofia Feng Shui, atrăgând în viața noastră majoritatea elementelor de care avem nevoie pentru un mediu cât mai pozitiv.

Ametistul, citrinul, care este una dintre cele mai frumoase pietre prețioase de culoare galbenă, dar și alte cristale colorate, amplasate în ferestre sau lângă sursele de lumină pentru a reflecta și a dispersa energia pozitivă în întreaga cameră, pot aduce noroc și abundență în casă, relatează ego.ro

5. Ușa de la intrare trebuie să se deschidă prin interior

Este important ca ușa de la intrare să se deschidă spre interiorul casei, iar dacă alegem să amplasăm elemente din filosofia Feng Shui, precum un tablou cu pești koi, cu flori sau cu fructe, acestea trebuie să fie puse cât mai aproape de intrare, astfel încât abundența și banii să intre cât mai ușor în casa oamenilor.