Cansu Dere, apariție de senzație la un eveniment din Turcia. Îndrăgita actriță a atras toate privirile

Autor: Diana Bostan

Cansu Dere a uimit cu ultima sa apariție

Sursa: Instagram- Cansu Dere

Actrița Cansu Dere a intrat la inimile telespectatorilor din România cu rolurile sale din serialele turcești. Frumoasa actriță a uimit cu ultima sa apariție la un eveniment monden.

Cât de frumoasă este Cansu Dere! Actrița din Turcia a avut o apariție răvășitoare în cadrul unui eveniment monden. Cansu a atras toate privirile cu ținuta sa.

Candu Dere, apariție inedită la un eveniment din Turcia

După ce s-a spus că ar fi decedat în urma devastatorului cutremur ce a avut loc în Turcia în luna februarie, actrița Cansu Dere și-a uimit fanii cu ultima sa apariție.

Urmăritorii actriței și-au făcut griji din cauza faptului că după cutremur aceasta nu a mai postat nimic și nu ar fi anunțat că este în siguranță, dar se pare că frumoasa actriță a fost atât de șocată de eveniment încât a simțit nevoia unei pauze.

Citește și: Cansu Dere, în doliu! Celebra actriță a suferit cumplit la aflarea tragicei vești despre decesul unui mare actor și cântăreț al Turciei! „Mă simt foarte norocoasă că am petrecut timp cu tine!”

Cansu Dere a revenit în lumina reflectoarelor, iar zilele trecute a avut o apariție răvășitoare la un eveniment din Turcia. Actrița s-a prezentat pe covorul roșu într-o rochie neagră, scurtă și cu spatele gol. Rochia i-a pus în evidență silueta și picioarele lungi și lucrate la sală. Actrița a optat pentru un sacou alb și pentru o pereche de cercei cu pietre.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa cum și-a obișnuit fanii, actrița a apelat la un machiaj natural care să-i pună în evidență ochii. Pentru partea de coafură, Cansu Dere a optat pentru una modernă de tip wet-look. Actrița a atras toate privirile pe covorul roșu, acolo unde a pășit alături de alți actori cunoscuți și personalități din Turcia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Cansu Dere a împlinit vârsta de 43 de ani

Pe data de 14 octombrie, actrița Cansu Dere a împlinit vârsta de 43 de ani. Protagonista serialului ”Infidelul” este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din Turcia. Aceasta a jucat și-n alte producții de succes precum ”Puterea destinului” sau ”Suleyman Magnificul”.

Citește și: Cansu Dere, la un pas de a accepta o ofertă fabuloasă! Celebra actriță ar fi putut să câștige o avere uriașă! „Nu pot spune nimic!”

Printre cele mai marcate roluri se numără și rolul lui ”Asya” din ”Infidelul”, povestea unei mame care se confruntă cu infidelitățile soțului său.  ”Povestea acestei femei extrem de puternice, dar și vulnerabile, în același timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului!  M-a tulburat puternic și cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaște lupta și drama. E cumplit să fii mințit de omul în care credeai și alături de care te vedeai întreaga viață. Asya pățește asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului.  Determinarea aceasta a ei este o lecție pentru oricine”,  a declarat Cansu Dere. 

Cât despre viața sa amoroasă, Cansu Dere ar forma un cuplu cu frumosul actor Metin Akdülger. Cei doi au început să se întâlnească în anul 2018, însă în ultimul an cei doi nu au mai fost văzuți așa des împreună sau pe rețelele de socializare.