La mulți ani pentru cei care își serbează ziua numelui pe 30 noiembrie 2023. Exemple de mesaje de Sf. Andrei

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 29 nov 2023, 10:24

De Sf. Andrei este o oportunitate de a împărtăși bucuria  cu cei apropiați

Sursa: PixaBay

Sfântul Andrei, venerat ca ocrotitor al românilor, este sărbătorit în fiecare an la data de 30 noiembrie. Dacă ești în căutarea celor mai inspirate și încântătoare mesaje pentru a transmite cele mai sincere urări și felicitări cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei, nu căuta mai departe!

În acest articol, îți propunem o selecție de cuvinte frumoase și pline de căldură, menite să aducă bucurie și sărbătoare celor pe care îi celebrezi în această zi specială.

Citește și: Vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2023. Prognoza meteo completă

Mesaje de Sf. Andrei 2023

Sfântul Andrei reprezintă o sărbătoare religioasă semnificativă în calendarul ortodox și este sărbătorit pe data de 30 noiembrie 2020.

În această zi, peste 700.000 de români își celebrează numele, iar dacă în cercul tău de cunoștințe există persoane care poartă numele Andrei, Andreea sau alte variante, nu ezita să le transmiți urări călduroase de la mulți ani.

Este o oportunitate minunată de a împărtăși bucuria și binecuvântările acestei zile cu cei apropiați, să le aduci aminte cât de speciali sunt și să le transmiți gânduri frumoase în această zi de sărbătoare religioasă.

„E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!”

„Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire.

La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate.

La mulți ani!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!” „La mulți ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Îți urez ‘La mulți ani’, pentru că porți acest nume, și fie ca SF ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară”

Citește și: Mini-vacanță de Sf. Andrei. Câte zile libere vor avea românii în noiembrie și decembrie 2023?

La mulți ani pentru sărbătoriții zilei

„Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„Zâmbește și să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”

„Astăzi este o zi speciala pentru tine iar tu ești special(a) pentru noi in fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfacții si multa sănătate. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău îți doresc sa ai parte de succes, împliniri șii sănătate. Sfântul ANDREI al cărui nume îl porți sa te ocrotească si sa te călăuzească în viață. La mulți ani!” „Dragă ANDREI, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, sa ai parte de mulți bani, sănătate si voie buna. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sănătate și fericire!” „Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.”