Zumrut este forțată să se căsătorească cu Adil, pentru a-și proteja familia de sărăcie. Vezi online live primul episod al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Autor: Cristina Mocanu

Primul episod al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D luni, 13 noiembrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Primul episod al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D luni, 13 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în primul episod din serialul “Promisiunea”?

În primul episod al serialului "Promisiunea" de pe Kanal D, povestea se concentrează pe viața lui Zumrut Kuloglu, o tânără care locuiește într-un cartier sărac din Nevşehir. Zumrut lucrează la cantina unei fabrici deținută de influenta familie Demirkan, care este puternică în Anatolia Centrală.

Cu toată povara financiară căzută pe umerii ei, Zumrut încearcă să susțină familia, în special tatăl său bolnav.

Șeful lui Zumrut, Adil, se îndrăgostește de ea și îi cere mâna. Cu toate acestea, secretul care planează asupra lui Zumrut este că a fost logodită cu Serhat, nepotul lui Adil, care a murit pe front în urmă cu un an. Zumrut, în ciuda sentimentelor pentru Serhat, vrea să respingă cererea lui Adil, dar prietena ei, Gulsum, încearcă să o convingă să accepte oferta pentru a-și schimba viața în bine.

Mama lui Zumrut, Ulfet, este în căutare de soluții pentru a-și proteja familia și o convinge pe Zumrut să se sacrifice pentru binele lor. Ulfet amenință că va căsători pe sora lui Zumrut, Meliha, cu un bărbat bogat, iar Zumrut acceptă să se căsătorească cu Adil pentru a-și salva sora de la o căsătorie nedorită.

În ciuda problemelor și în ciuda ofertei de bani făcută de mama lui Adil pentru a anula nunta, Ulfet nu se lasă convinsă să renunțe la căsătorie.

Între timp, Abbas, fratele lui Adil, un om fără scrupule, pune ochii pe Zumrut, adăugând o altă dimensiune de tensiune.

Citește și: Serialul turcesc “Promisiunea” are premiera astăzi, de la 20:00, la Kanal D!

Adil, care află despre acțiunile necuviincioase ale fratelui său și dezvăluirea unei nereguli în compania lor, este furios și intenționează să-l denunțe pe Abbas. Cu toate acestea, Abbas își cere scuze și încearcă să amâne dezvăluirea adevărului pentru a-și proteja propriile interese.

În ziua nunții lui Zumrut și Adil, Serhat se întoarce acasă și este șocat când o vede pe iubita lui alături de unchiul lui. Acest eveniment creează un moment dramatic și anunță o poveste plină de conflicte, trădări și răsturnări de situație în episoadele viitoare ale serialului "Promisiunea".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Kanal D prezintă o nouă capodoperă de televiziune, "Promisiunea", ce aduce în atenția telespectatorilor o poveste complexă și profundă, plină de pasiune, trădare și răsturnări de situație. Cu un scenariu bine articulat și interpretări remarcabile, serialul promite să captiveze publicul de luni până joi, de la ora 20:00, revelând două lumi opuse ce se intersectează într-un labirint de secrete și emoții.

„Promisiunea" spune povestea Zumrut, interpretată de talentata actriță Ceren Yilmaz, o tânără ce se vede nevoită să devină sprijinul principal al familiei după un tragic accident ce îi afectează tatăl. Muncind pentru familia influentă Demirkan, Zumrut se implică într-o poveste de iubire interzisă cu Serhat, moștenitorul acestei familii. Cu toate acestea, evenimente dramatice transformă brusc lumea Zumrut, testându-i rezistența în fața unui mediu plin de trădare și crime.

Serialul aduce în prim-plan un ansamblu excepțional de actori, precum Alp Navruz, în rolul lui Serhat, și Selim Bayraktar, într-o interpretare memorabilă a lui Abbas Demirkan. Fanii serialelor turcești își amintesc cu siguranță de Bayraktar în rolul lui "Sümbül" din "Suleyman Magnificul", iar prezența sa aduce o notă specială și mai mult interes pentru această dramă captivantă.

Citește și: Detalii inedite din culisele serialului "Promisiunea", ce va avea premiera luni, 13 noiembrie, de la ora 20:00 la Kanal D! Filmările au avut loc într-un vechi conac grecesc restaurant, dintr-o așezare pitorească din Cappadocia

O poveste plină de intensitate, conflictul dintre lumi opuse și răsturnările dramatice de situație vor menține telespectatorii captivați în universul complex al "Promisiunii". În lumina lansării sale, serialul promite să ofere o perspectivă adâncă asupra vieții, iubirii și a luptei pentru supraviețuire în fața adversităților.

„Promisiunea" aduce o nouă dimensiune în peisajul serialelor turcești, oferind o dramă captivantă și emoționantă, care promite să capteze inimile și imaginațiile telespectatorilor. Cu un amestec complex de iubire, tragedie și secrete, acest serial se anunță a fi o experiență memorabilă pentru publicul său fidel și pentru cei pasionați de povestiri complexe și captivante.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .