Wahap îl împușcă pe Adil, iar familia o învinovățește pe Zumrut. Vezi online live episodul doi al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 nov 2023, 09:27

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 2 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D marți, 14 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 2 din serialul “Promisiunea”?

În episodul 2 al serialului "Promisiunea", după nunta lui Zumrut cu unchiul lui Serhat, momentul întâlnirii dintre Serhat și Zumrut se transformă într-o discuție tensionată. În timp ce mirele și mireasa se îndreaptă spre cabana pentru noaptea nunții, sunt opriți de Wahap, care îl împușcă pe Adil și apoi fuge.

Înainte de a muri, Adil o încredințează pe Zumrut lui Serhat, care promite că va avea grijă de ea.

Wahap se întâlnește cu Abbas, care i-a comandat uciderea lui Adil. Abbas îl împușcă pe Wahap pentru a preveni dezvăluirea informațiilor. Familia învinovățește Zumrut pentru moartea lui Adil, influențată și de zvonurile răspândite de Wahap despre o presupusă relație între el și Zumrut.

Abbas îi explică mamei sale că a răzbunat moartea lui Adil și că Zumrut este nevinovată.

Cu toate acestea, Azimet dorește să o ucidă și pe Zumrut, iar Serhat refuză, afirmând că ea este sub protecția unchiului său.

Servitoarea îl avertizează pe Serhat că Azimet nu se va opri și, din această cauză, Serhat o duce pe Zumrut acasă la familia ei, spunându-le că nu mai are ce căuta în casa lor. Zumrut este respinsă și de familia ei, iar situația se complică când Abbas încearcă să o forțeze să se căsătorească cu el pentru a rămâne în posesia moștenirii lăsate de Adil.

Serhat se opune vehement planului lui Abbas și, încercând să o protejeze pe Zumrut, o trimite în alt oraș, dar Abbas încearcă să o recupereze. Serhat intervine și o salvează pe Zumrut. În cele din urmă, Serhat decide să se căsătorească cu Zumrut, aducându-o înapoi acasă la el, arătându-și susținerea și devotamentul față de ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: La ce oră începe noul serial Promisiunea, de la Kanal D! Tot ce trebuie să știe telespectatorii despre serialul turcesc

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Serialul "Promisiunea" difuzat de Kanal D reprezintă o capodoperă televizată ce aduce în prim-plan o poveste complexă, plină de pasiune, trădare și răsturnări de situație.

Acesta se concentrează pe două lumi diferite care se intersectează într-un labirint de secrete și emoții. Protagonista, Zumrut (interpretată de Ceren Yilmaz), se vede nevoită să devină sprijinul principal al familiei după un tragic accident ce îi afectează tatăl. Lucrând pentru familia influentă Demirkan, Zumrut se implică într-o poveste de iubire interzisă cu Serhat, moștenitorul acestei familii, dar evenimente dramatice schimbă drastic cursul vieții sale, testându-i rezistența în fața trădării și a criminalității.

Serialul impresionează prin un ansamblu excepțional de actori, printre care Alp Navruz în rolul lui Serhat și Selim Bayraktar într-o interpretare memorabilă a lui Abbas Demirkan. Fanii serialelor turcești îl vor recunoaște pe Bayraktar din "Suleyman Magnificul", iar prezența sa aduce un plus de interes pentru această dramă captivantă.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Promisiunea”? Telespectatorii o vor putea admira pe Ceren Yilmaz, în rolul eroinei principale

„Promisiunea" promite să ofere o perspectivă adâncă asupra vieții, iubirii și a luptei pentru supraviețuire în fața adversităților. Cu un amestec complex de iubire, tragedie și secrete, acest serial se anunță a fi o experiență memorabilă pentru publicul său fidel și pentru cei pasionați de povestiri complexe și captivante.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.