„Găinarii de azi vor să pară și ei „pușcăriași politici” Dan Negru, mesaj inedit la 28 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 nov 2023, 11:23

„Găinarii de azi vor să pară și ei „pușcăriași politici” Dan Negru, mesaj inedit la 28 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu

Sursa: Dan Negru Instagram

Prezentatorul TV Dan Negru este mereu activ pe rețelele sociale, unde postează regulat diferite fotografii care transmit un mesaj puternic.

Dan Negru a transmis un nou mesaj pe rețelele sociale, de data aceasta referitor la Corneliu Coposu, pe 11 noiembrie împlinindu-se 28 de ani de la moartea sa.

Dan Negru, mesaj inedit la 28 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu

Prezentatorul „Jocul cuvintelor” este extrem de activ pe Instagram, acolo unde postează zilnic câte o fotografie însoțită de un mesaj puternic.

Citește și: „În fiecare an arăt casa asta. Acum, am o provocare” Dan Negru, îndemn la adresa tuturor românilor să meargă în centrul Bucureștiului

Acesta a comparat situația prin care a trecut Coposu cu pușcăriașii din zilele noastre, mai exact cu afaceriștii pușcăriași, pentru care închisoarea nu este decât un mic impediment din a fura bani de la stat. 

Prezentatorul s-a fotografiat chiar lângă statuia fostului lider politic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Găinarii de azi care au făcut pușcărie vor să pară și ei „pușcăriași politici” ca și Coposu.

Coposu a murit într-un noiembrie ca ăsta. România nu are niciun milionar notoriu din tată-n fiu așa cum e în restul lumii.  Cel mai bogat om din Olanda este Charlene de Heineken, stră-bunicul ei, Gerard Heineken, a înfiinţat compania in secolul 19. Liliane Bettencourt, cea mai bogată femeie din Franţa, a sporit capitalul imperiului cosmetic L'Oréal, înfiinţat de tatăl ei. Kjeld Kristiansen, cel mai bogat din Danemarca, a crescut compania Lego înființată de bunicul lui.

Nu mai comparați rezistența celor 17 ani petrecuți de Copsu în temnițe comuniste cu pușcăria găinarilor care au făcut averile azi, furând statul!

Nimic nu te face mai puternic decât o conștiință liniștită. Coposu, Maniu sau Brătienii închiși în pușcăria de la Sighet au avut-o. Găinarii de azi, oricât de slăviți și puternici ar fi, n-o au! Pentru că nesătulul de bogăție va fi mereu sărac și nesătulul de putere va fi mereu slab!” a

scris prezentatorul TV pe pagina sa de Instagram.

Cine a fost Corneliu Coposu

Corneliu Coposu a fost un politician român, greco-catolic. Personalitate marcantă a perioadei de după Revoluție, acesta a fost liderul opoziției din România postcomunistă. 

Citește și: Dan Negru, reacție dură vizavi de situația dintre Elena Lasconi și fiica ei: „Un om care își crește copilul în spiritul unei doctrine criminale”

Corneliu Coposu a murit la data de 11 noiembrie 1995, la vârsta de 81 de ani.