Motivul divorțului dintre Diana Dumitrescu și soțul ei: ”S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu” Actrița a dat cărțile pe față

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 15 nov 2023, 20:03

Ce spune Diana Dumitrescu despre Adela Popescu

Sursa: Instagram- Dianaidumitrescu/ Adela Popescu

Diana Dumitrescu și Ducu Ion au divorțat în urmă cu zece ani, actrița refăcându-și viața alături de Alin Boroi. În perioada divorțului s-ar fi zvonit că Ducu ar fi înșelat-o pe Diana Dumitrescu cu nimeni alta decât Adela Popescu. Protagonista serialului ”Regina” a dat cărțile pe față.

Diana Dumitrescu a vorbit despre motivul divorțului de Ducu Ion. Deși au trecut zece ani, iar actrița și-a refăcut viața, aceasta a ținut să lămurească unele zvonuri apărute în acea perioadă de mariajul ei.

Adela Popescu ar fi intervenit între cei doi

Diana Dumitrescu și Adela Popescu nu doar că erau cele mai în vogă actrițe ale perioadei respective, dar erau și bune prietene.

Cu toate acestea, s-a zvonit faptul că Adela ar fi intervenit între Diana Dumitrescu și Ducu Ion, fiind și motivul pentru care ar fi divorțat.

Actrița Diana Dumitrescu și-a refăcut viața și a ținut să clarifice și situația divorțului de Ducu Ion. Potrivi acesteia, zvonurile conform cărora soțul ei ar fi înșelat-o cu Adela Popescu sunt complet false. Ba mai mult, actrița susține că nu o a treia persoană ar fi fost motivul divorțului său, ci faptul că se simțea nefericită în relația respectivă.

Citește și: Dezvăluiri inedite din căsnicia Dianei Dumitrescu. Vedeta nu mai doarme în același pat cu soțul ei: ”Este singurul minus din viața noastră”

„S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuţii între noi doi niciodată despre aşa ceva. Relaţia s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viaţa cu el.

Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeaşi casă, fiecare avea viaţa lui, eu ieşeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini”, a dezvăluit Adela Popescu, în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Diana Dumitrescu dezvăluie ce nu a funcționat în prima căsnicie

Diana Dumitrescu dezvăluia, pentru sursa menționată anterior, faptul că, în opinia sa, relația lor a avut succes în perioada în care ambii erau implicați în filmări și aveau preocupări comune. Însă, odată ce ea a încetat să lucreze, iar el avea mai puține proiecte, timpul petrecut împreună a crescut, dezvăluind faptul că nu se mai cunoșteau la fel de bine.

Citește și: Schimbarea de look pe care a făcut-o Diana Dumitrescu. Fiul ei a vrut să o dea afară din casă

Diana Dumitrescu și Ducu Ion vedeau viața diferit, ea fiind preocupată de anumite aspecte, în timp ce partenerul ei avea alte aspirații. ”Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate”,

a mai spus Diana Dumitrescu. 

Actrița s-a recăsătorit cu Alin Boroi în anul 2018 după o relație de trei ani, iar în anul 2019 a venit pe lume băiețelul lor, Carol.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Augustin Viziru, bărbatul fiind un cunoscut dezvoltator imobiliar. Actrița a devenit cunoscută pentru rolurile sale din seriale precum ”Regina”, ”Aniela”, ”Iubire și onoare” și multe altele.