Agresorul fetei de 13 ani din Sighet, obsedat de Andra Volos, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”. Legătura incrediblă dintre el și iubita lui Lele

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 nov 2023, 09:09

Andra Volos și Laurențiu Rus

Sursa: Facebook Mănușa Albă

Laurențiu Rus, zis și „Mănușa Albă”, a găzduit în propria sa locuință din Sighetu Marmației o tânără de 13 ani care era dată dispărută și căutată intens de către autorități.

La o privire mai atentă asupra profilului de Facebook al lui Laurențiu Rus, acesta pare să fi dezvoltat o adevărată obsesie pentru iubita cântărețului Lele, Andra Volos.

Ce legătură are Andra Volos cu Laurențiu Rus

Pe contul de Facebook al bărbatului ies în evidență mai multe fotografii cu celebra Andra Volos, fostă participantă la emisiunea „Puterea dragostei”.

Însă, printre diversele poze, cea mai controversată este cea în care Laurențiu apare chiar împreună cu vedeta.

Cei doi nu par să se afle într-un spațiu public, ci, mai degrabă, în bucătăria unei case. De asemenea, ambii par să fie destul de apropiați în imagine, însă nimeni nu știe, cu exactitate, ce relație au avut, de fapt, Andra și Laurențiu.

Cu toate acestea, cert este faptul că agresorul din Sighet este obsedat de iubita lui Lele, întrucât are numeroase fotografii cu ea pe profilul de Facebook, care o surprind pe femeie în diverse ipostaze.

Ba mai mult, curiozitatea și bănuielile oamenilor din online sunt amplificate de un detaliu foarte important, care nu trebuie trecut cu vederea. Se pare că Andra Volos și Laurențiu Rus provin din Sighetu Marmației, ceea ce întărește presupunerile potrivit cărora cei doi s-ar cunoaște foarte bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Reacția neașteptată a Andrei Volos, după ce o urmăritoare a criticat-o pentru kilogramele în plus „Nu mai contează cât sunt eu de vacă grasă”

Laurențiu Rus a agresat o minoră din Sighet

Andra Volos nu ar fi singura femeie de care bărbatul se simte atras. Vecinii lui confirmă faptul că acesta ar fi avut o reală pasiune pentru femei, aducând acasă cu sutele, printre care s-a aflat și fata de 13 ani, pe nume Sara Melinda Moiș.

Aceasta a fost dată dispărută, polițiștii căutând-o de câteva zile bune. Într-un final, minora a fost găsită de către un polițist în locuința agresorului. Sara era foarte panicată în momentul în care autoritățile i-au dat de urmă, întrucât Laurențiu a întreținut relații intime cu ea, lucru confirmat chiar de către el, la audieri.

În cele din urmă, Laurențiu Rus, în vârstă de 34 de ani, a fost pedepsit pentru săvârșirea infracțiunii de viol, iar în aceste momente se află în spatele gratiilor pentru fapta comisă.

Printre pozele cu el și Andra Volos se numără și imagini în care apar copii, ceea ce duce cu gândul că, pe lângă pasiunea aprinsă pentru femei, acesta avea o anumită atracție și pentru minori.

Citește și: Primele declarații ale lui „Mănușă albă”, cel care a ținut-o pe fata de 13 ani din Sighetu Marmației în casa lui: „Eu nu am știut că este dată dispărută”. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile