Momente de cotitură în viața lui Jean Paler: „Am simțit că îmi iau la revedere”. Actorul face dezvăluiri tulburătoare despre starea lui de sănătate

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 nov 2023, 09:11

Jean Paler

Sursa: TikTok Adiță Voicu

Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, este un renumit actor de comedie din România, care a împărțit scena cu diverse personalități emblematice la nivel național, precum: Dem Rădulescu, Jean Constantin sau Irina Loghin.

Jean Paler a fost invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, a cărei ediție urmează să fie difuzată vineri, 17 noiembrie, pe canalul de YouTube theXclusive.

În ce stare de sănătate se află Jean Paler

Cu puțin timp în urmă, moderatorul emisiunii, Adiță Voicu, a publicat pe TikTok un fragment din interviul cu celebrul actor, care va urma să fie publicat la finalul acestei săptămâni.

Astfel, Adiță le-a dezvăluit fanilor unul dintre principalele subiecte abordate.

În partea publicată de către moderator, Jean Paler a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă, mărturisind că, în total, are 9 stenturi pe inimă.

„Am avut 7 și am mai pus două pentru că am o nebunie și chiar o plăcere, fac colecție de stenturi”, a declarat celebrul actor

Intrând în acest subiect sensibil, Adiță Voicu a îndrăznit să-l întrebe pe Jean Paler dacă a trecut vreodată printr-un moment în care a crezut că se termină totul, iar actorul a dezvăluit că i s-a întâmplat acest lucru, și nu doar o singură dată. Unul dintre aceste momente a fost chiar atunci când i s-au implantat ultimele două stenturi pe inimă.

„Nu o dată. Spre exemplu, ultima oară a fost acum mai puțin de o lună, în timp ce îmi puneau cele două stenturi.

De două ori am simțit că, gata, îmi iau la revedere. Când m-au scos din sala de operație au zis: « repede cu el la reanimare!», dar am zis: «nu mor caii când vor câinii!»”, a povestit artistul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Jean Paler, pe patul de spital! Problemele grave de sănătate cu care se confruntă artistul: „Să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit!”

Jean Paler se simte complet uitat de toată lumea

În continuare, Jean Paler a fost întrebat dacă, în ultimul timp, s-a simțit uitat, iar răspunsul lui a fost unul sincer, mărturisind că nimeni nu l-a mai căutat în această perioadă:

„Da, marginalizat și uitat total, chiar dat de-o parte, adică chiar nemaiînsemnând absolut nimic pentru nimeni. Să te ferească Dumnezeu! Când nu va mai suna telefonul, atunci ai să realizezi cât de greu e”.

Spre finalul clipului postat de moderator pe TikTok, Jean Paler a vorbit despre prietenie, spunând că nu mai crede, de ceva timp, în acest fel de relații, ci că acest termen există doar în dicționar pentru el.

„Cuvântul «prieten», pentru mine, de mulți ani, a rămas doar în DEX, doar în dicționar.”, a mai spus invitatul special.

@aditavoicu

 

♬ sunet original- Fiță cu Adita

Citește și: De ce a plecat Părintele Petru de pe muntele Athos și s-a refugiat pe platforma TikTok: „L-am băgat pe adversarul meu în comă!”