Adriana Lima rupe tăcerea după ce a fost criticată că s-a îngrășat și fața ei nu mai arată ca înainte: „Vă mulțumesc pentru grijă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 nov 2023, 11:25

Adriana Lima rupe tăcerea după ce a fost criticată că s-a îngrășat și fața ei nu mai arată ca înainte: „Vă mulțumesc pentru grijă”

Sursa: Adriana Lima Instagram

Adriana Lima este una dintre cele mai cunoscute modele Victoria's Secret. Cu o vechime de peste 19 ani în modelling, unde a lucrat pentru cea mai faimoasă agenție, bruneta a ajuns acum de nerecunoscut.

În vârstă de 42 de ani, Adriana Lima este considerată una dintre cele mai frumoase modele Victoria's Secret. Cu toate acestea, de când a devenit mamă, organismul acesteia a suferit multe schimbări, iar fanii au observat imediat. 

În 2018, Adriana Lima s-a retras din modelling  și s-a dedicat familiei. Modelul brazilian s-a căsătorit cu Marko Jaric în 2009, dar a divorțat în 2016.

Adriana Lima a fost criticată că s-a îngrășat și fața ei nu mai arată ca înainte

Fostul model Victoria's Secret are trei copii, printre care o tânără adolescentă și doi băieți mai mici. Pe lângă aceștia, frumoasa brunetă spune că mai are grijă și de cei trei căței ai familiei. 

Citește și: Cel mai tatuat cuplu din lume. Cum arătau Gabriela și Victor înainte de a intra în Cartea Recordurilor

De curând, vedeta a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram care a stârnit diferite reacții, fanii criticând-o că, de când a devenit mamă, s-a îngrășat extrem de tare. 

Adriana Lima a ținut să transmită un mesaj tuturor haterilor din mediul online, mărturisind că „aceasta este fața unei mame obosite” cu trei copii.

„Aceasta e fața unei mame obosite, mamă a unei adolescente și a doi copii mai mici: un băiat activ, unul mic de un an care învață să meargă și trei câini..

vă mulțumesc pentru grijă!” a scris bruneta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adriana Lima, de nerecunoscut la premiera filmului „The Hunger Games”

Deși recunoscută pentru frumusețea sa ieșită din comun, Adriana Lima a fost surprinsă într-o ipostază nu tocmai plăcută la premiera filmului „The Hunger Games”, în Los Angeles. 

Fanii nu au putut să nu observe faptul că aceasta era complet schimbată la față. Pomeții erau mai ridicați, nasul schimbat, iar sprâncenele mult prea ridicate și alungite. 

„N-aș fi avut idee că este aceeași persoană ”,

a remarcat o persoană, potrivit pagesix.com.

Fanii sunt de părere că aceasta avea lifting la nivelul feței.

Alții sunt de părere că machiajul ar fi cel care nu a pus-o deloc în evidență pe aceasta. 

Citește și: Daiana ar putea fi una dintre modelele Victoria's Secret. Tânăra este din Oradea și e de o frumusețe rară!

Adriana Lima a fost pe locul doi în topul celor mai bine plătite modele din lume. În 2012, brazilianca a ajuns pe locul patru în Forbes, în topul celor mai bine plătite modele, cu o avere de peste 7 milioane de dolari pe an. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.