Povestea emoționantă a lui Marius, bărbatul în scaun cu rotile care își dorește un loc de muncă: „Nu a fost educat să ceară bani”

Autor: Diana Ghita

Șerban Marius Bogdan

Sursa: Facebook Iulian Andrei; Facebook Șerban Marius Bogdan

Șerban Marius Bogdan este un bărbat din București care, în urmă cu șapte ani de zile, a rămas invalid, depinzând, pentru toată viața, de un scaun cu rotile.

Șerban Marius Bogdan, bărbatul aflat în scaun cu rotile are 44 de ani iar recent a rămas fără loc de muncă. Atât acesta, cât și cunoștințele lui au publicat cazul pe rețelele de socializare, însă nu pentru donații, ci pentru a fi ajutat să găsească un nou job.

Cine este Marius, bărbatul invalid care își dorește un loc de muncă

Până de curând, Marius a fost angajat la o firmă ce se ocupă cu livrări de mâncare. Acesta a lucrat timp de 3 ani în respectivul domeniu, în tot acest timp folosindu-se de o mașină special adaptată pentru nevoile lui speciale.

„Șerban Marius Bogdan are 44 de ani și este din București, de 7 ani este în acest scaun rulant. (…) În ultimii trei ani acesta a lucrat ca livrator la o companie cu o mașină adaptată.

Din păcate, însă, de câteva luni, Marius este șomer.”,
a povestit un apropiat care promovează cazul lui Marius, pe Facebook.

Cu toate că a rămas fără loc de muncă, bărbatul invalid nu dorește să stârnească mila nimănui prin anunțul făcut de el și de către alți oameni, ci doar vrea un nou loc de muncă, pentru a putea strânge banii necesari pentru a-și achiziționa un scaun rulant activ.

„Rugămintea lui este ca această postare să nu fie citită cu empatie sau cu atât mai puțin, cu milă. (…) Are nevoie de un nou scaun rulant activ, care îi depășește cu mult posibilitățile.

Nu dorește bani, nu a fost educat să ceară bani, ce vă roagă, însă, dacă se pate, este să distribuiți această postare în speranța că poate există un antreprenor care să îl poată angaja pentru ca din salariul/munca lui să își poată permită să achiziționeze acest scaun pentru a munci în continuare.”,

a scris bărbatul care a expus povestea lui Marius.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Imagini dureroase cu Mioara Roman în scaunul cu rotile. Ce gest a făcut fiica Oanei Roman pentru bunica ei

Apelul făcut de Marius pe rețelele de socializare

Ba chiar și Marius a povestit situația complicată în care se află și a cerut ajutor în acest sens, postând un mesaj pe un grup de motocicliști, căci, înainte de a rămâne paralizat, acesta a fost, și el, un mare pasionat de motociclism.

„Salutare. Știu că nu este grup de gen, dar am fost și eu odată ca voi.

Vreau să nu citiți cu empatie. (…)  Având în vedere că am nevoie de un nou scaun rulant activ care depășește enorm de mult posibilitățile mele, vreau să vă rog ceva. 

Nu vă cer bani. Nu am fost crescut așa. Poate aveți printre prieteni o cunoștință, un antreprenor ce mă poate angaja pe 4 ore (atât am voie legal).

Vreau să muncesc pentru visul meu. Vă rog, nu mă blamați. Pot lucra orice, sunt apt din scaunul de șofer sau cel rulant. Orice direcție, sugestie, e bine venită. Vă mulțumesc și asflat uscat.”, a fost apelul lui Șerban Marius Bogdan, pe grupul de Facebook.

Citește și: Motivul pentru care polițiștii locali din Constanța au ridicat autoturismul unei femei de pe un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități, în ciuda faptului că se afla în scaun cu rotile