”L-am deranjat pe omul pe care eu îl iubesc” Jador reacționează după declarațiile acide făcute de Florin Salam. De la ce a pornit totul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 nov 2023, 19:27

Jador și-a cerut scuze de la Florin Salam

Sursa: Instagram- Jador Adevărat

Jador vrea să facă pace cu Florin Salam. Fostul concurent al emisiunii ”Puterea dragostei” și-a cerut scuze pentru deranjul provocat lui Florin Salam.

Zilele trecute, artistul Jador a postat pe contul său de YouTube un colaj în care interpretează și două dintre piesele lui Florin Salam. ”Regele manelelor” nu a fost deloc încântat de gestul colegului de breaslă, aruncând mai multe replici dure la adresa acestuia.

Jador și-a cerut scuze de la Florin Salam

După ce a ascultat colajul, Florin Salam și-a arătat nemulțumirea pe un live făcut pe TikTok.

Acesta susține că nu a fost întrebat de către Jador dacă îi poate interpreta piesele, acele melodii fiind speciale pentru Florin Salam. Manelistul ar fi spus de Jador că este un băiat care arată bine, dar că ar trebui să rămână doar la dans și la sala de forță.

”Erau niște piese pe care le-am scos demult cu nașul Adrian, cred că știți ce vreau să spun și le cântă altcineva.

Foarte frumos să le cânte. Dar măcar să anunți, nu să zici tu: ”Astea le-am făcut pentru sufletul meu”. Pe care le-ai făcut? Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai ziceți de ce nu-i băgăm în seamă pe unii. Oricine ar fi trebuie să spună.

Citește și: Florin Salam, reacție dură la adresa lui Jador: ”Eu nu am văzut lăutar cu mușchi” De la ce a pornit totul și ce replică i-a dat Jador ”Regelui”

Taci din gură, vorbești după alții și spui că de ce nu te băgăm în seamă. Dansează că îți stă bine, du-te la sală că arăți bine, ești singurul cu mușchi, eu nu am văzut lăutar cu mușchi în viața mea”, a spus artistul Florin Salam, într-un live pe contul său de TikTok.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a fost înștiințat imediat de reacția lui Florin Salam, tânărul artist fiind uimit de cum a putut escalada situația. Acesta a ținut să precizeze faptul că este fanul lui Florin Salam și că acesta ar trebui să se bucure atunci când cineva îi apreciază piesele sau i le cântă.

Jador și-a cerut scuze public de la Florin Salam

La o zi distanță, Jador a decis să facă un video în care să-și ceară scuze public de la Florin Salam.

Acesta a explicat întreaga situație și speră că manelistul nu va rămâne supărat pe el și că va înțelege situație.

Jador a ținut să-i promită lui Florin Salam că nu-i va ma cânta muzica la evenimente dacă acest lucru îl deranjează pe manelist. Fostul concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei” susține că îi pare rău pentru faptul că a deranjat pe cineva pe care îl apreciază foarte mult și de la care se inspiră.

Citește și: „Chiar nu se găsește o fată să-l ia?” Cum l-a surprins Nikolas Sax pe Jador, în bucătărie

”Îmi pare rău că l-am deranjat pe omul pe care îl iubesc. Îi respect munca, îi respect cariera, îl iubesc din toată inima mea. Îmi cer scuze față de tine, Florin Salam, iartă-mă dacă te-a deranjat că ți-am cântat melodiile, eu le-am cântat pentru că te iubesc și sunt fanul tău. Pentru mine ești o legendă și-mi pare rău că ți-am cântat muzica și îți promit că dacă te deranjează nu o să-ți mai cânt melodiile la evenimente. Iartă-mă și îmi pare rău ”, a spus Jador, într-un video postat pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jador mami!👑❤️ (@jador_adevarat)