În această seară, în serialul Secrete de familie, de la ora 20:00, Ceylin, suferință fără margini

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 nov 2023, 14:04
video Foto(4)

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

Astăzi, într-un nou episod din serialul „Secrete de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, o regăsim pe Ceylin devastată de pierderea tatălui său.

Ceylin suferă cumplit la aflarea vestii tragice despre moartea tatălui ei

Faptul că nu-și va mai revedea tatăl, așa cum sperase atâta timp, îi sfâșie sufletul. Îlgaz e alaturi de iubita lui soție și împărtășește suferința cu aceasta.

Pierderea lui Zafer a stricat echilibrul atât în familia Kaya, cât și în familia Erguvan. În timp ce membrii celor două familii încearcă să rezolve starea generala care i-a cuprins, Yekta Tilmen se pregătește să atace.

Citește și: Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, imagini prețioase alături de mama și de fratele lui! Iată cum arată cele mai dragi persoane din viața celebrului actor Kaan Urgancıoğlu

Încercând să facă față durerii, Ceylin și familia ei încearcă să facă lumină în cazul morții părintelui patern. Ceylin, care așteaptă cu răbdare să afle adevărul, va avea parte de ajutor din partea unei persoane la care nu se aștepta niciodată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Metin plasează o armă în casa lui Yavuz. Vezi online live episodul 26 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Cu toate acestea, pierderea neașteptată a lui Zafer va deschide ușa către o nouă etapă în viața cuplului Kaya.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.