Serhat din serialul Promisiunea, apariție de senzație alături de noua lui iubită! Iată cine este superba actriță care i-a cucerit inima celebrului actor Alp Navruz

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 nov 2023, 18:04
serialul Promisiunea Foto(5)

Alp Navruz, in serialul Promisiunea

Sursa: Captură KANAL D

Carismaticul Serhat din serialul Promisiunea trăiește o intensă poveste de dragoste alături de una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum a fost surprins renumitul actor Alp Navruz alături de noua lui iubită!

Alp Navruz are doar 33 de ani și cu toate acestea a acumulat deja o experiență pe platourile de filmare de peste șapte ani și își surprinde fanii în continuare cu noi apariții încântătoare atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, unde tânărul actor este foarte activ. Deși se dedică trup și suflet carierei sale în domeniul actoriei, chipeșul Alp nu a renunțat nici la pasiunea pentru modeling, pe care îl practică încă și se bucură de mare succes în lumea modei din Turcia și din străinătate.

Serhat din serialul Promisiunea trăiește o intensă poveste de dragoste alături de una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

Alp Navruz a venit pe lume în anul 1990, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. Chiar dacă tânărul Alp a visat încă din perioada copilăriei să devină un model cunoscut și un actor celebru și apreciat de public, după absolvirea liceului acesta s-a înscris, la îndemnul familiei sale, la Facultatea de Limba și Literatură Turcă, în cadrul Universității Tehnice Yıldız.

Însă în timpul facultății ambițiosul tânăr a început să cocheteze și cu modelingul, însă acest lucru nu l-a împiedicat să urmeze și cursurile unei școli private de teatru ce l-au ajutat ulterior să pătrundă în lumea fascinantă a cinematografiei turcești, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

În 2016, Alp Navruz a debutat pe platourile de filmare ale producției Aşk Laftan Anlamaz, cu un rol episodic ce i-a deschis calea către noi oportunități.

Unul dintre cele mai recente roluri pe care le-a jucat magistral a fost cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului principal Serhat Demirkan, care a însemnat cel mai mare succes de până acum în cariera lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare și de marile podiumuri de modă, Alp Navruz este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul turcesc. Deși a încercat să fie cât mai discret când a venit vorba despre viața lui amoroasă, celebrul actor a fost deseori surprins de jurnaliști în compania unor femei superbe, însă niciodată nu a oferit detalii.

Citește și: Cine este și câți ani are Alp Navruz, care interpretează rolul Serhat Demirkan în noul serial Promisiunea! Iată cum arăta chipeșul actor când a debutat, în urmă cu șapte ani

În vara această, în presa din Turcia au apărut imagini de senzație cu noua cucerire a chipeșului Alp Navruz. Se pare că îndrăgitul actor trăiește de câteva luni o intensă poveste de iubire cu frumoasa actrița Sıla Türkoğlu, în vârstă de doar 24 de ani. Cei doi au fost surprinși de jurnaliștii turci pe o plajă exclusivistă din faimoasa stațiune Çeşme, din Turcia, iar la scurt timp, cei doi s-au afișat împreună în cadrul unui eveniment monden desfășurat în Bodrum.

Și de asemenea cei doi au publicat pe conturile lor de socializare o imagine uluitoare în care și-au făcut apariția în bucătărie gătind împreună.

Citește și: Azimet Demirkan, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arată celebra actriță Ayten Uncuoğlu, dincolo de platourile de filmare