”O las să doarmă oricât vrea” Oana Roman, sfaturi pentru părinți. În ce ipostază a surprins-o vedeta pe fiica sa

Autor: Diana Bostan

Oana Roman, despre programul de somn al fiicei sale

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman este o mămică model. Vedeta o crește singură pe Isa după divorțul de Marius Elisei, iar acum vine cu sfaturi și pentru alți părinți. Ce spune Oana despre programul de somn al fiicei sale.

Oana Roman are o relație extrem de apropiată cu fiica sa, Isa. Cele două sunt cele mai bune prietene, iar vedeta încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ea.

Vedeta susține că-și lasă fiica să doarmă cât vrea

Oana Roman se consideră o norocoasă, Isa fiind un copil care nu i-a creat probleme. După divorțul de Marius Elisei, vedeta se ocupă singură de creșterea și de educația fiicei sale, bucurându-se de fiecare moment petrecut împreună.

Citește și: ”Am avut o discuție halucinantă” Oana Roman, revoltată de gestul unei anumite persoane. Ce a scos-o din minți pe vedetă

Vedeta a mărturisit faptul că își lasă fiica să doarmă cât vrea, lucru pe care îl recomandă și celorlalți părinți. Isa nu are un program de somn, cu excepția faptului că trebuie să se trezească la o anumită oră pentru a merge la școală.

Oana Roman susține că somnul este extrem de important pentru creier, iar aceasta a dezvăluit faptul că Isa doarme foarte mult încă de când era bebeluș.

”Și dacă ea vrea să doarmă o las să doarmă oricât vrea pentru că somnul este foarte important pentru creier și pentru starea generală. Isa mereu a dormit mult chiar și când era bebeluș, am fost norocoasă pentru că nu am avut niciodată probleme cu somnul și asta cred că a ajutat-o să se dezvolte frumos, sănătos și să fie mereu odihnită.

Dacă aveți copii care dorm bine, nu îi treziți pentru ca să aibă nu știu ce program, măcar în zilele în care nu merg la școală lăsații să se odihnească atât cât simt ei nevoia”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Oana Roman se simte o femeie împlinită

Deși a trecut printr-un divorț, Oana Roman se simte o femeie împlinită. Vedeta susține că pentru ea fericirea înseamnă copilul ei, sănătatea, să nu aibă grija zilei de mâine, prietenii și bucuria de a face un bine cuiva.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta susține că banii, iubirile și faima sunt lucruri relative și că cel mai important este să nu te minți și să nu îți fie rușine de nimic din ceea ce faci, asta însemnând împlinirea pentru Oana Roman.

În ciuda lucrurilor frumoase din viața ei, Oana Roman a povestit că uneori mai întâmpină și anumite probleme, fiind o femeie singură.

Citește și: ”Aventurile unei femei singure” Cu ce probleme se confruntă Oana Roman de când s-a mutat la casă. Vedeta are nevoie de ajutor specializat

Oana locuiește într-o casă impunătoare împreună cu fiica ei, însă întreținerea unei asemenea locuințe îi poate da uneori bătăi de cap.

Zilele trecute, vedeta le-a povestit fanilor că trebuie să ajungă la un eveniment la Pitești, însă înainte de pleca a observat anumite probleme la centrala care îi încălzește locuința. Aceasta susține că scoate un zgomot ciudat și că a văzut curgând picături de apă.

”Să vă povestesc aventurile unei femei singure cu o casă imensă și care e deja mult prea mare. Astăzi am constatat că am o problemă la centrală pentru că picură și curge și nu știu de unde, de la țevile alea unde e conectată. Apoi am auzit un sunet ciudat pe gaura aceea de la hotă care iese afară. Nu știu dacă a intrat o pasăre sau altceva  ”, a spus Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Oana Roman susține că a avut noroc de un vecin săritor care a venit să vadă despre ce e vorba. Chiar și așa, Oana Roman este în căutarea unui instalator care să rezolve definitiv problema, susținând că nu e de joacă atunci când vine vorba de siguranța ei și a fiicei sale.