Prognoza meteo ANM pentru data de 21 noiembrie 2023, în țară: Ploile se vor instala în toată țara

Autor: Bianca Vidoi

Aversele de ploaie vor fi prezente în țară

Sursa: Unsplash

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 21 noiembrie 2023.

Precipitațiile își vor face apariția în țară marți, 21 noiembrie 2023, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, însă temperaturile vor fi mai crescute față de cele normale. 

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 21 noiembrie 2023, în țară

Marți, 21 noiembrie 2023, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a lunii noiembrie, temperaturile maxime fiind cuprinse între 8 și 17 grade Celsius, în timp ce valorile minime resimțite vor fi între 1 și 11 grade Celsius.

Începând cu orele după-amiezii, cerul va începe să prezinte înnorări, iar zonele de Vest și Sud Vest vor fi cuprinse de averse, urmând ca pe parcursul nopții să se extindă ariile de precipitații.

Citește și: Vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2023. Prognoza meteo completă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM marți, 21 noiembrie 2023. Vremea în București

În Capitală cerul va fi predominant noros și vântul își va face apariția cu o viteză de până la 20 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 13 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grad Celsius. Sunt șanse reduse de ploaie pe parcursul nopții.

Prognoza meteo ANM marți, 21 noiembrie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 13 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1 grade Celsius. Pe parcursul nopții sunt așteptate ploi scurte, iar apa mării va avea 11,7 grade.

Prognoza meteo ANM marți, 21 noiembrie 2023. Vremea în Brașov

La Brașov vremea se va încălzi, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil, rafalele ajungând la 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grad Celsius. Pe parcursul nopții sunt șanse de precipitații și de burniță ocazională.

Prognoza meteo ANM marți, 21 noiembrie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi acoperit de nori în mare parte din zi, iar indicele UV de 2 din 11. Vântul va sufla variabil, iar rafalele vor ajunge la 17 km/h, temperatura maximă va fi de 12 de grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Pe timpul nopții este posibil să apară precipitații minore.

Prognoza meteo ANM marți, 21 noiembrie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte înnorat, iar precipitațiile sunt așteptate în Oradea, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 24 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius. 

Citește și: Când au loc primele ninsori în Capitală. Prognoza meteo a fost actualizată

Prognoza meteo ANM marți, 21 noiembrie 2023. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, însă pe parcursul zilei se vor putea observa și câteva raze de soare, vremea va fi răcoroasă, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 8 de grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Noaptea sunt așteptate averse și burniță ocazională.

Prognoza meteo ANM marți, 21 noiembrie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat și în Craiova, unde vremea va fi mai răcoroasă față de zilele trecute și sunt șanse minime de precipitații, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu 11 de km/h, temperatura maximă va fi de 13 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius. Pe parcursul nopții sunt așteptate câteva averse.

Prognoza meteo ANM marți, 21 noiembrie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea se va răci, iar locuitorii vor fi surprinși de aversele de ploaie ce sunt așteptate în această zi. Indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla în rafale ce vor ajunge la 17 km/h. Temperatura maximă va fi de 10 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5 grade Celsius.