Criminalul lui Tolgahan va fi descoperit. Vezi online live episodul 6 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Autor: Bianca Vidoi

Criminalul pe care toată lumea îl suspecta va fi aflat de întreaga familie

Sursa: Captură YouTube

Episodul 6 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D marți, 21 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 6 din serialul “Promisiunea”?

Latif va face un anunț surprinzător, recunoscând că Abbas l-a ucis pe Tolgahan. După o gândire îndelungată, Serhat alege să nu îl mai anunțe pe Abbas pentru crima pe care a realizat-o, gândindu-se la faptul că Azimet nu ar mai putea trece prin suferința de a mai pierde încă un copil.

Azimet decide să îl dea afară din casă pe Abbas pentru a evita posibilele conflicte pe care acesta le-ar putea avea cu Serhat.

Fitnat are să afle în acest episod că Azimet crede că persoana potrivită pentru Serhat este Sanyie, motiv pentru care aceasta va face un plan alături de Abbas pentru a incendia casa fetei, însă planul nu merge conform planului. Când Azimet află că locuința fetei a luat foc, o invită pe Sanyie să locuiască cu ei și îi mărturisește lui Zumrut că vrea ca acea fată să fie viitoarea soție a băiatului.

Citește și: Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre Ceren Yilmaz, protagonista din serialul turcesc „Promisiunea”

Acest gând p neliniștește pe Zumrut, iar aceasta îl va întreba pe Serhat dacă are cu adevărat sentimente pentru această fată, iar când aceasta nu primește un răspuns din partea acestuia, deci de să își dea jos verigheta și să plece în oraș.

Serhat nu poate rămâne nepăsător în acest moment, așa că merge după Zumrur și o aduce acasă, unde îi dă verigheta și colierul, spunându-i că o iubește, dar nu o poate ierta pentru ceea ce a făcut.

Mama lui Tolgahan îi va trimite un mesaj de amenințare familiei Demirkan, după care o va răpi pe Suhandan, însă decide să o lase să triască deoarece aceasta va dezvălui că este însărcinată.

Însă mama acestuia nu se dă bătută și îi pune pe oamenii ei să îi urmărească pe Serhat și pe Zumrut, iar în încercarea celor doi de a scăpa de urmăritori, aceștia ajung cu mașina într-un lac. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Serialul turcesc „Promisiunea” ce a apărut în grila Kanal D, fiind vizionat de milioane de telespectatori, aduce în atenția oamenilor o poveste surprinzătoare de dragoste imposibilă, dar și o povestea de dragoste impresionantă din care toată lumea poate să învețe. Intriga poveștii este partea ce îi va face pe români să stea cu sufletul la gură și promite să cucerească inimile fanilor serialelor turcești. 

Această producție televizată va aduce în atenția oamenilor două lumi opuse, ce ajung într-un final să se întrepătrundă, formând astfel o nouă lume în care pasiunea, trădările și secretele sunt cele trei elemente de bază. Protagonista Zumrut provine dintr-o lume precară, iar atunci când tatăl ei are un accident de mașină și rămâne imobilizat la pat, toată viața acesteia va deveni tot mai dificilă. Tânăra va trebuie să își asume toate responsabilitățile acestuia și să aibă grijă de întreaga familie.

Citește și: Secretele frumuseții actriței Ceren Yilmaz din serialul "Promisiunea”

Pentru a reuși să facă acest lucru, Zumrut este nevoită să se angajeze la una dintre cele mai influente familii din oraș, Damirkan, unde totul are să se schimbe pentru tânără. Aici îl va întâlni pe Serhat, cu care va ajunge să aibă o poveste imposibilă de dragoste, marcată de trădare și secrete ce se va juca cu dinamica relației lor. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .