Neymar, dat în judecată de o fostă angajată: „Eram oarbă, surdă și mută” Ce a trebuit să îndure femeia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 nov 2023, 18:40

Neymar, dat în judecată de o fostă angajată: „Eram oarbă, surdă și mută” Femeia nu a mai suportat chinurile la care era supusă

Sursa: Neymar Instagram

Acuzații grave la adresa lui Neymar. Acesta a fost dat în judecată de o fostă angajată, după ce aceasta a mărturisit că fotbalistul a dat-o afară când era însărcinată cu al patrulea copil. Femeia i-a cerut fotbalistului aproape 400.000 de euro.

Marcia este o fostă angajată care a lucrat pentru Neymar în vila sa. Aceasta nu a mai suportat chinurile la care era supusă și atitudinea nepăsătoare a fotbalistului și l-a dat în judecată pe starul brazilian la tribunalul muncii. Mai mult, femeia așteaptă acum o sumă de aproximativ 370.000 de euro. 

Neymar a fost dat în judecată de o fostă angajată

Marcia a fost dată afară de Neymar în octombrie 2022, când se pregătea să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. 

Potrivit  UOL, Marcia a izbucnit în lacrimi din cauza epuizării și a faptului că muncea mult peste norma obișnuită de muncă.

Marcia a ajuns să lucreze pentru fotbalist după ce în timpul unei petreceri, a mers la reședința acestuia pentru a lucra o noapte, însă ulterior a devenit angajată permanentă în casa campionului. 

Citește și: Neymar a ajuns pe patul de spital! Ce intervenție va suferi starul de la PSG

M-au angajat pentru a fi ajutor de barman și ajutor în bucătărie...să mă ocup de organizare. Când m-au sunat prima dată, voiau să lucrez doar duminica. Cred că au căpătat încredere în mine. Mergeam acolo doar să-mi fac treaba: eram oarbă, surdă și mută M-au rugat să stau mai mult și am acceptat, pentru că aveam nevoie de asta. Să crești 4 copii nu e o glumă.

În weekend-uri, lucram noaptea, dar nu am fost niciodată plătită suplimentar pentru asta ”, a mărturisit Marcia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia a mai precizat că imediat după nașterea prematură a celui de-al patrulea copil, a fost abandonată și a trebuit să apeleze la o asociație de caritate.

Secretara m-a sunat şi mi-a spus: „Uite salariul tău, nu trebuie să mai vii, rezolvă-ţi viaţa privată. Mi-au spus să mă duc să-mi iau banii de la paznicul de la intrarea principală. M-am trezit fără niciun sprijin.

Mi-au tăiat chiar şi curentul electric timp de o săptămână”, a declarat Marcia.

Tot ea susține că a încercat să rezolve lucrurile pe cale amiabilă cu fotbalistul, însă acesta nu-i răspundea la mesaje, iar Marcia a preferat să-l dea în judecată.

Marcia, dezvăluiri din perioada în care a fost angajata lui Neymar

Brazilianca a lucrat pentru Neymar  timp de doi ani, însă fără un contract de muncă.

Aceasta primea bani „la negru”. 

În vârstă de 35 de ani, Marcia era plătită cu 15 dolari pe zi, dar ajungea să lucreze 60 de ore pe săpămână.

Citește și: Neymar și-a cerut scuze public, după ce și-a înșelat iubita însărcinată: „Mă simt obligat”. Cele trei condiții puse de aceasta care îi permit să fie infidel

Mă ocupam de curăţenie, făceam patul, tot ce ţine de curăţenia casei. La cererea lor, în timp ce casa era în funcţiune, trebuia să îi ajut pe cei care aveau nevoie. I-am făcut unghiile Carolinei Dantas (n.r. fosta parteneră a lui Neymar). Odată, făceam curăţenie în sala de sport şi m-au rugat să mă opresc să îi fac unghiile Brunei (Biancardi)” , a mai afirmat aceasta.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.