Taxa pentru „copii neastâmpărați”! Ce sumă trebuie să plătească părinții care nu își pot stăpâni copiii în public

Autor: Diana Ghita

Părinții vor trebui să aibă grijă la ce restaurante își duc copiii

Sursa: Unsplash

Cu toții știu faptul că, la vârste foarte mici, copiii sunt în stare să facă diverse năzbâtii, mai ales să izbucnească într-o criză de plâns greu de gestionat de către părinți.

În acest sens, unii patroni de restaurante au decis să ia măsuri drastice. Se pare că aceștia își pot rezerva dreptul de a-i taxa în plus pe clienții ai căror copii tulbură atmosfera localului, dar și liniștea celorlalți clienți.

Ce măsuri a luat un restaurant din America

Un cunoscut restaurant din Statele Unite, Toccoa Riverside, renumit în statul Georgia pentru preparatele din pește proaspăt, a adoptat măsura de a-i suprataxa pe cei ai căror copii au un comportament deranjant.

Prin urmare, părinții ai căror copiii au învățat recent să meargă și să vorbească nu sunt tocmai clienții ideali pentru respectivul local.

Restaurantul american nu ține secret acest lucru, atenționându-i pe oameni imediat cum se așează la masă. Avertismentul este scris chiar în meniu, în partea de jos, iar acesta îi pune în temă pe oaspeți cu privire la faptul că există o suprataxă pentru „adulții care nu pot fi părinți”.

Suma nu este una fixă, astfel personalul restaurantului va putea aplica ce taxă consideră, în funcție de cât de neastâmpărat a fost copilul. Toccoa Riverside aduce în vedere doar că suprataxa este de'$$$', adică destul de costisitoare.

Însă, oamenii își pot face o idee despre respectiva sumă, dacă studiază recenziile celor care și-au asumat riscul de a plăti în plus pentru copiii deranjanți.

„Proprietarul a ieșit și mi-a spus că adaugă 50$ la factura mea din cauza comportamentului copiilor mei”, a fost recenzia unui părinte care a luat masa cu familia sa la Toccoa Riverside.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Se interzice muzica la nunți! Unde se va introduce măsura. Patronii sălilor de evenimente sunt revoltați

Cum au reacționat internauții referitor la suprataxă

Atitudinea restaurantului, prezentată într-o postare pe Instagram a UNILAND, a împărțit internetul în două tabere: unii oameni sunt de acord cu suprataxa impusă de local, considerând-o justificată, pe când alții contestă măsura luată de patron. 

„Bun. Învață-ți copiii să fie cuminți atunci când sunt în public. Prea mulți părinți își lasă copiii să fugă fără să încerce măcar să-i învețe cum să se comporte./

Nu este doar despre liniște, copiii alergând într-un restaurant cu mâncăruri fierbinți/pahare/cuțite ascuțite reprezintă un pericol pentru siguranță, este foarte stresant pentru personal să lucreze în aceste condiții”, au fost câteva dintre comentariile celor care susțin decizia localului.

„'Foarte înțelegător' pentru acei părinți săraci ai copiilor cu ADHD sau autism./ Acest lucru va afecta anumite rase și demografii”, au fost reacțiile celor care critică restaurantul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de UNILAD (@unilad)

Citește și: Cine este bărbatul care a ucis 22 de persoane într-un atac armat, în nord-estul Statelor Unite. Suspectul este ”considerat înarmat și periculos”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.