”Ultimul dans” A fost stabilită data ultimului duel dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo. Unde va avea loc spectaculosul eveniment

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 nov 2023, 14:34

”Ultimul dans” dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo

Sursa: Instagram

Riyadh Season Cup 2024. Leo Messi și Cristiano Ronaldo se vor confrunta într-un meci istoric în anul 2024. Aceasta ar putea fi ultima confruntare dintre cei doi giganți ai fotbalului mondial.

Fanii sunt în delir. Ceea ce jurnaliștii au numit ”Ultimul dans” dintre Messi și Ronaldo va avea loc în cadrul cupei Riyadh. Cele două echipe au confirmat confruntarea.

Starul argentinian și Cristiano Ronaldo se vor întâlni în anul 2024

Echipa lui Leo Messi, Inter Miami, și echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, se vor întâlni în cadrul Riyadh Season Cup 2024.

Evenimentul ar urma să aibă loc în prima săptămână a lunii februarie 2024. Competiția este găzduită de Arabia Saudită și vor participa trei echipe: Inter Miami, Al Hilal și Al Nassr.

Competiția va fi de tip campionat și fiecare echipă va juca câte două meciuri. Evenimentul a fost numit ”The last dance”, în condițiile în care acesta ar putea fi ultimul duel dintre cei doi campioni. Partidele vor avea loc pe Kingdom Arena din Riad, o arenă inaugurată recent, cu o capacitate de 26.000

de locuri.

Citește și: Cât costă noua vilă a lui Messi? Fotbalistul a cheltuit o avere pe noua locuință!

În luna ianuarie a anului 2023, Messi și Ronaldo s-au întâlnit la Riad, unde saudiții au organizat un meci amical între Paris Saint-Germain, echipa la care evolua Messi la acea vreme, și o selecționată compusă din jucători de la Al Hilal și Al Nassr, unde și-a adus contribuția și Cristiano Ronaldo.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Leo Messi a câștigat cel de-al 8-lea Balon de Aur din carieră, asta după ce în urmă cu un an a reușit să câștige Cupa Mondială cu Argentina, fiind trofeul suprem pentru marele fost jucător al Barcelonei.

Leo Messi a scos la licitație tricourile folosite la Cupa Mondială din Qatar

Pentru a sărbători un an de la câștigarea Cupei Mondiale, starul argentinian a vrut să marcheze momentul într-un mod deosebit. Cele șase tricouri pe care le-a îmbrăcat în cadrul turneului final vor fi expuse la New York, la casa de licitații Sotheby's. În intervalul 30 noiembrie- 14 decembrie, cei interesați vor avea oportunitatea să participe la licitații pentru a achiziționa aceste tricouri. Veniturile obținute din această activitate vor fi direcționate în cea mai mare parte către cauze caritabile.

Citește și: Lionel Messi: Inter Miami semnează cu atacantul argentinian până în 2025

“Astăzi, prietenii de la @acmomento vor anunța că la @sothebys vor fi expuse cele șase tricouri pe care le-am folosit pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar. Inclusiv tricoul pe care l-am purtat în finală!

Apoi, între 30 noiembrie și 14 decembrie se pot face oferte online pentru a le achiziționa. Parte din încasări va fi donată în proiectul UNICAS, către Spitalul de Copii Sant Joan de Deu, din Barcelona, pentru a acoperi necesitățile copiilor cu afecțiuni rare”,  a anunțat Leo Messi pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)