În această seară, în serialul Promisiunea, de la ora 20:00, Serhat, totul pentru familia sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2023, 15:48
video Foto(6)

Nu pierdeți un nou episod presărat cu întâmplări dramatice din serialul Promisiunea, de la ora 20:00, la Kanal D.

În această seară, într-un nou episod din serialul ”Promisiunea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi martori unor evenimente intense, dramatice, care se vor derula în mijlocul familiei Demirkan. 

Loviturile consecutive pe care le-au primit au pus la pamant familia Demirkan iar frica de a o pierde pe Zümrüt l-a făcut pe Serhat să-și reconsidere comportamentul față de femeia pe care o iubește.

După ce fiica lor a fost răpită de familia Ozguc, Nevcihan și Abbas se simt neputincioși.

Serhat, totul pentru familia sa 

Singura persoană care îi poate ajuta este Serhat, iar când acesta află ce s-a întâmplat cu nepoata sa, are un singur scop, să distrugă familia Ozguc.

Kudret, care a declarat război familiei Demirkan, nu are nicio intenție să o redea familiei sale pe Suhandan, însă soluția salvatoare va veni din partea unei persoane la care nimeni nu se așteaptă.

Prețul care trebuie plătit, și care va opri vărsarea de sânge, va fi mare.

Citește și: Azimet Demirkan, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arată celebra actriță Ayten Uncuoğlu, dincolo de platourile de filmare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Familia Kuloğlu se va confrunta cu mari probleme, aceștia devenind victime colaterale ale urii pe care o poartă Kudret celor din conacul Demirkan.

Ce se va întâmpla atunci când Kudret și Serhat se vor afla față în față și cine va plăti marele preț pentru ca războiul dintre cele două puternice familii, Ozguc și Demirkan, să înceteze, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Suhandan din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul virtual! Iată cum arăta renumita actriță Pelin Abay în urmă cu câțiva ani, când nu recursese încă la intervenții estetice