Cine este francezul care i-a furat inima Ronei Hartner: ”M-am comportat ca la 16 ani” Vedeta a dezvăluit motivul divorțului înainte de a fi răpusă de teribila boală

Autor: Diana Bostan

Motivul pentru care Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat

Sursa: Facebook

Artista Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de după o luptă grea cu cancerul. Rona și-a dedicat viața scenei, însă puțini știu detalii din viața sa amoroasă sau faptul că a fost căsătorită cu un om de afaceri francez. De ce au divorțat Rona Hartner și bărbatul de origine franceză.

Rona Hartner a fost căsătorită de două ori, prima sa iubire fiind argentinianul Rocco Sedano. Din relația cu dansatorul argentian a rezultat o fetiță pe nume Rita, în vârstă acum de 15 ani. După divorțul de Rocco Sedano, Rona și-a refăcut viața alături de un om de afaceri francez. Cine este Herve Camilleri și de ce au divorțat la aproximativ doi ani de la căsătorie?

Cine este Herve Camilleri, fostul soț al Ronei Hartner

Herve Camilleri este francezul care i-a furat inima talentatei Rona Hartner. Acesta este cunoscut sub numele de DJ HMJ și este un om de afaceri francez pasionat de muzică. Herve, francezul în vârstă de 45 de ani, este extrem de interesat de domeniul muzicii, reușind să-și construiască o carieră de DJ.

Pe Rona și Herve i-a unit pasiunea pentru muzică, dar și actele de caritate.

O artistă cu un suflet nobil, Rona Hartner a încercat întotdeauna să facă bine celor mai puțini norocoși, de acest lucru ocupându-se și Herve Camilleri. Francezul a fondat o companie care să se ocupe de îngrijirea animalelor fără adăpost.

Cei doi s-au căsătorit după trei ani de relație, însă la sfârșitul anului 2021, după aproximativ doi ani de căsnicie, cei doi au divorțat.

Deși dragostea dintre ei a fost una puternică, relația cu cel de-al doilea soț ar fi influențat-o într-un mod negativ.

Citește și: Ce avere avea Rona Hartner! Câți bani i-a lăsat fiicei sale. După divoț actrița reușea doar să trăiască de pe o zi pe alta

”M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar.

Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe. Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic.  Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminică era coșmar.”, a mărturisit Rona Hartner despre ultima căsnicie, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care a fost motivul divorțului dintre Rona Hartner și Herve Camilleri

După căsătorie, Rona Hartner a început să realizeze că relația cu Herve nu e doar lapte și miere, existând unele semnale negative din partea acestuia. Artista spunea despre fostul soț că este o fire impulsivă și că o izolase de toată lumea.

În urmă cu doi ani, Rona Hartner susținea faptul că divorțul dintre ea și Herve a fost unul amiabil și fără scandaluri.

Deși știa că relația nu va fi una de lungă durată, pasiunea și dragostea au făcut-o pe artistă să meargă mai departe, până în momentul în care au decis că cel mai bine ar fi ca amândoi să-și vadă de propriul drum.

Citește și: Unde va fi înmormântată Rona Hartner. Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară

„În 20 mai semnăm actul de divorț, nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil. Am ajuns la concluzia că este mult mai bine să ne despărțim. Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp.

  Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudentă și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă!”,  a declarat Rona Hartner, potrivit Kfetele.ro.

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani

Rona Hartner, actriță și cântăreață, a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. După o lungă perioadă de suferință, artista a părăsit această lume. Vestea tristă a fost anunțată de sora sa, Rinda, care a distribuit o imagine cu o lumânare pe rețelele de socializare.

Artista s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultima perioadă, luptându-se cu recidiva cancerului. Deși reușise să învingă boala în trecut, aceasta a revenit, iar în doar câteva luni, vedeta a ajuns să fie imobilizată la pat din cauza metastazelor.