Vremea rea va pune stăpânire pe Românie la data de 24 noiembrie 2023, potrivit prognozai meteo

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 nov 2023, 09:55

România va fi luată cu asalt de către ninsori și vreme rea

Sursa: Pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 24 noiembrie 2023.

Meteorologii au emis două avertizări de vreme rea în mai multe zone din țară sâmbătă, 24 noiembrie 2023, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 24 noiembrie 2023, în țară

Sâmbătă, 24 noiembrie 2023, vremea se menține rece, iar meteorologii au emis două avertizări de vreme rea, astfel se vor observa și resimți intensificări ale vântului și ninsori viscolite la munte, iar în unele zone din România vor fi și depuneri de polei.

Valorile maxime din termometre vor fi cuprinse între 3 și 10 grade Celsius în timp ce temperaturile minime se vor situa între -6 grade Celsius și 6 grade Celsius.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 noiembrie 2023. Vremea în București

În Capitală cerul va fi înnorat și îi va pregăti pe locuitori pentru precipitațiile ce vor avea loc pe parcursul zilei. Vântul va sufla cu o viteză de până la 35 km/h, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Temperatura maximă va fi de 7 de grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

Intensitatea ploii scade la averse ușoare pe parcursul nopții.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 noiembrie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte plin de nori, vântul va sufla în rafale ce vor ajunge până la 59 km/h, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Temperatura maximă va fi de 9 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1 grade Celsius.

Apa mării va avea 11,8 grade, potrivit prognozei meteo.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 noiembrie 2023. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 0 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius. Pe parcursul zilei sunt șanse de precipitații sub formă de burniță, iar pe parcursul nopții sunt așteptați fulgii de zăpadă.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 noiembrie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în înnorat, indicele UV de 1 din 11. Vântul va sufla variabil, cu până la 24 km/h, temperatura maximă va fi de 4 de grade Celsius, iar cea minimă de -1 grad Celsius. Pe timpul nopții este posibil să vină precipitațiile, amestecate cu ninsoarea.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 noiembrie 2023. Vremea în Oradea

Oamenii din Oradea nu se vor bucura nici azi de soare pe cer, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 28 de km/h, iar temperatura minimă va fi de -3 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații nici pe parcursul zilei, dar nici noaptea.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 noiembrie 2023. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, vremea va fi mult mai rece față de până acum, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 5 de grade Celsius, iar cea minimă de -1 grade Celsius. Pe parcursul nopții sunt așteptate ninsori sporadice. 

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 noiembrie 2023. Vremea în Craiova

Cerul din Craiova va fi plin de nori, vremea va fi răcoroasă și sunt șanse mari de precipitații, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Vântul va sufla cu 28 de km/h, temperatura maximă va fi de 6 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de -1 grade Celsius. Noaptea se va putea observa un amestec de ninsoare, lapoviţă şi ploaie.

Citește și: Vreme schimbătoare în București: Weekend cu ninsori și lapoviță la munte și în mai multe zone ale țării

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 24 noiembrie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse mari de precipitații sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 0 din 11, temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de -3 grade Celsius.