Cum să alegi ținuta potrivită de sărbători de la un brand românes

Author: Lavinia Medrea

Nu există femeie care să nu-și dorească haine deosebite, în special când se pregătește de sărbători. Hainele fac parte din cultura tuturor popoarelor lumii, având o însemnătate aparte în special cele folosite pentru evenimentele speciale. Atunci când ne pregătim pentru sărbătoare, iar peste puțin timp va veni Craciunul, dar și Anul Nou, ne gândim la o mie de lucruri. Începem goana după cadouri, facem liste pentru masa pe care o pregătim, dar nu trebuie să uităm outfitul. Putem petrece acasă sau la prieteni, ori la restaurant, însă asta nu înseamnă că nu avem nevoie de ceva cu adevărat deosebit. Petrecerile pot fi mai mici sau mai mari, dar ținută ta trebuie să fie mereu una de top.

Ce outfituri sunt potrivite de sărbători

Pentru că vorbim acum de vacanța de iarnă, de ceva așteptat poate întregul an, ținuta ta trebuie aleasă cu foarte multă grijă. Ai nevoie de ceva vesel, frumos, festiv, evitând tot ceea ce este posac sau prea vechi. Ținutele de sărbători înseamnă strălucire, glamour. Totul, de la croieli, la textilele folosite trebuie să emane eleganța desăvârșită, dar poate și puțină autenticitate. Dacă mergi undeva sau dacă în casa ta vor veni foarte mulți oameni, îți recomandăm să eviți ceea ce ai purtat în anii precedenți. Find gospodina casei, înseamnă că ești regina casei, iar hainele tale trebuie să arate asta în orice clipă. Poate nu te-ai gândit niciodată să îți cumperi ceva mai altfel, dar anul asta a venit momentul să o faci. Hainele de designer sunt perfecte pentru a avea o ținută șic de Crăciun sau de Anul Nou.

Rochii de la Laura Olteanu

Unul din cei mai renumiți designeri din țara noastră, un nume cunoscut de ani de zile pe podiumuri, este Laura Olteanu. Creațiile sale sunt adevărate imagini ale autenticității, fiind preferate chiar și de cele mai pretențioase femei. Nicio ținută nu seamănă cu altă, croiurile pieselor fiind cu adevărat revoluționare. Este un brand trainic, iar asta se întâmplă datorită faptului că a oferit de fiecare dată clientelor ceea ce și-au dorit, totul executat impecabil, la timp. Creațiile pot fi văzute pe lauraolteanu.ro, iar noi îți garantăm că vei fi uimită de ceea ce vei descoperi pe site. Rochiile de seară sunt perfecte pentru orice ocazie, iar de sărbători tu vei fi punctul principal de atracție. Fiecare rochie este creată cu ajutorul unui designer, după un tipar unic. Cusăturile sunt rezistente, impecabile, așa cum ar trebui să fie pentru orice produs vestimentar pe care îl porți.

De Crăciun alege ceva deosebit

Trebuie, ca punct de start, să te gândești la ținuta pentru noaptea cea mai așteptată din an. Ținută din seara în care vine Moș Crăciun, ar trebui să fie una care să se asorteze cu evenimentul. Asta înseamnă că nu trebuie să lipsească nuanțele de auriu…de fapt sunt obligatorii. Auriul este cel care ne amintește de globuri, de stele, de lumina lumânărilor din brad. La Laura Olteanu există o rochie superbă, cu imprimeu leopard, bordurată cu un lanț auriu. Această poate fi purtată la o petrecere de Crăciun în familie, dar și dacă mergi la cineva acasă. Dacă vorbim însă de ceva mai sofisticat, atunci rochia Solstiss, din dantelă, cu cristale și mărgele pe umeri este ceea ce îți trebuie. Lasă puloverul cu reni deoparte, pentru că ai tot dreptul să strălucești în această seară magică.

De Revelion poartă ceva roșu

Există o tradiție care spune că, pentru a avea noroc, în noaptea de Anul Nou este obligatoriu să porți ceva roșu. O rochie în această culoare este deci alegerea cea mai bună. Și în acest caz, nu putem să nu îți recomandăm decât rochia roșie din dantelă de la Laura Olteanu. Este acea ținută care te va transforma într-o apariție în noaptea de Revelion. Și ce dacă petreci acasă cu familia…pozele tale vor arată de parcă ai participat la o gală de Hollywood, iar asta este de bine. Dacă roșul este prea mult pentru tine, rămânem tot la rochiile lungi, prin alegerea ținutei arămii, strălucitoare, ale aceluiași brand. Vei fi o divă, iar asta este cea mai bună apariție pentru a păși în noul an.

De ce să ții cont când alegi ținutele

Am vorbit până acum numai de aspectul estetic al hainelor festive. Însă mai sunt și alte lucruri pe care să le iei în considerare când îți alegi rochia. Silueta ta este un punct de plecare. Dacă ești o femeie minionă, în acest caz ar trebui să eviți rochiile foarte lungi, chiar dacă iei o pereche de pantofi cu toc stiletto. O rochie scurtă sau midi poate fi însă cea mai potrivită alegere pentru tine. Dacă ești înaltă, poți să porți orice, având grijă să echilibrezi toate elementele pe care le încorporezi în ținută. Și greutatea este un punct care dictează outfit-ul. Kilogramele în plus pot fi ușor mascate dacă alegem ceva mai larg în partea de jos, dar care să sublinieze talia. Rochiile strâmte sunt recomandate doar femeilor care au un corp bine proporționat, adică nici prea slabe, nici repa plinuțe.

Accesorii de poveste

Când ai o rochie strălucitoare, alegi bijuterii și mai luminoase…greșit. Să nu faci asta niciodată. Echilibrul este obligatoriu, deci o bijuterie discretă este ceea ce îți trebuie în astfel de ținute. La polul opus, rochia simplă poate fi accesorizata cu aproape orice. Bijuteriile statement sunt perfecte pentru o rochie, precum cea de lurex, argintie, de la Laura Olteanu. Chiar dacă vorbim de o ținută care strălucește deja, totul este discret, așa că mai pot fi adăugate detalii care să surprindă, făcând apariția ta una cu adevărat de sărbătoare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.