''Rona nu a murit'' Mesajul care a devenit viral în doar câteva ore! Prietena Ronei Hartner a postat imaginile

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 nov 2023, 15:38

Rona Hartner a defilat pentru prezentarea de modă a Lizei Panait

Sursa: Captură YouTube

Liza Panait, designer de modă și una dintre apropiatele regretatei Rona Hartner, refuză pierderea artistei. Aceasta susține că Rona Hartner nu a murit, iar imaginile au ajuns virale.

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie, într-un spital din Franța, după o cruntă luptă cu cancerul. Familia, apropiații și fanii sunt în stare de șoc și nu le vină să creadă că artista nu-i va mai încânta cu zâmbetul și energia sa.

O apropiată a Ronei Hartner susține că artista ”nu a murit”

Liza Panait o cunoscută creatoare de modă din România și o apropiată a regretatei Rona Hartner a postat un mesaj uluitor pe pagina sa de Facebook.

Designe-ul refuză să creadă că Rona s-a dus la Ceruri fiind atât de tânără și plină de viață. Aceasta susține că Rona nu are cum să moară, locul artistei fiind pe scenă, acolo unde cântă, râde, dansează și face lumea fericită.

Creatoarea de modă o consideră pe Rona Hartner ca fiind un artist complet și ”născută cu har”, locul acesteia fiind printre stele, acolo unde sigură că a și ajuns.

Pe cele două le leagă o prietenie strânsă, dar și mai multe colaborări.

Citește și: Jo nu își poate reveni după moartea Ronei Hartner! A publicat ultimele mesaje: „Îmi vine să îi scriu doar ei”

Rona nu a murit, nu are cum! Vorbesc unii care nu o cunosc. Ei nu i se poate întâmpla asta niciodată.

Ea cântă, râde și dansează pentru toate galaxiile, care se luptă să o considere steaua lor. O stea numită Rona, o artistă completă, un om sensibil născut cu har”, a scris Liza Panait, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajul plin de emoție și de durere a fost însoțit și de un video în care Rona Hartner defila într-o rochie creată de Liza Panait. Artista a fost mireasă în colecția ”Nomad”, colecție lansată de Liza Panait în anul 2013.

Liza Panait a dezvăluit ce vis n-a apucat Rona Hartner să-și îndeplinească

Designer-ul susține că ea și Rona Hartner au vorbit la începutul lunii noiembrie, ba chiar artista ar fi rugat-o să-i creeze două rochii pentru spectacolele ce le avea programate de Crăciun.

După acest apel, starea Ronei Hartner a început să se degradeze de la o zi la alta, până în momentul în care cancerul a recidivat.  „Suntem mai săraci fără Rona. E sus printre stele… Probabil că le cântă deja, le cântă îngerilor și îi încântă. Le povestește despre noi, cei care au iubit-o și au prețuit-o.

Citește și: Rona Hartner a murit în aceeași zi ca Stela Popescu! Semnificatia zilei de 23 noiembrie! Ambele actrițe și-au prevestit moartea

Un artist complet, cânta, dansa, era actriță de film foarte bună. A avut o viață de film. Ea nu știa decât să râdă. Supărările le ținea departe. Să îi fie drumul lin printre Stele!  Rona, draga mea, campioana veseliei, munte de talent și inspirație pentru toți… Noi mai aveam atâta nevoie de tine, dar Dumnezeu este prea puternic și ne-a lăsat invidioși luându-te la El, să faci lumina de acolo mai frumoasă și mai strălucitoare. Dumnezeu să te aibă în paza Lui”,  a transmis de Liza Panait