Cum au arătat ultimele secunde din viața Ronei Hartner ” Am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața” Ce se va întâmpla cu fiica artistei după înmormântare

Autor: Diana Bostan

Ultimele secunde din viața Ronei Hartner

Sursa: Captură YouTube

Vestea că Rona Hartner a decedat a căzut ca un trăsnet peste familie și peste apropiați. Artista și-a dat ultima suflare într-un spital din Franța, având-o alături pe sora și pe fiica ei.

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, fiind răpusă de o boală nemiloasă. Artista a lăsat în urmă o fiică în vârstă de 15 ani, însă ce se va întâmpla cu aceasta după înmormântarea mamei sale?

Ce se va întâmpla cu Rita Hartner după moartea mamei sale

Rona Hartner a luat decizia de a-și lua fiica de la școală, în ultimul an, pentru a petrece mai mult timp cu ea.

În stare de șoc și îndurerată, Rita Hartner a fost alături de mama sa în ultimele sale clipe. Rinda Hartner a dezvăluit ce se va întâmpla cu fiica artistei, dar și cum și-a trăit Rona Hartner ultimele minute din viață.

Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a venit de urgență din Canada în momentul în care a aflat că sora sa se află în stare gravă într-un spital din Franța.

Aceasta susține că fiica Ronei vrea să rămână în Franța, după ce mama ei va fi înmormântată în România, fiind țara în care s-a născut și unde are prieteni. Familia se va ocupa de fiica Ronei Hartner și va fi alături de ea în această perioadă extrem de dificilă.

Citește și: Motivul real pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală: ”Spera să-și vadă fiica mare” Dezvăluiri inedite făcute de una dintre apropiatele artistei

Rona a făcut tot ceea ce a făcut pentru fata ei. Noi o să ne străduim să o acompaniem în perioada asta dificilă și mai ales după ce o să se termine și înmormântarea atunci știm că vor ieși emoțiile la suprafață dar o să fim alături de ea. Fata vrea să rămână aici, în Franța, unde s-a născut și are prieteni…”, a spus Rinda Hartner pentru Click!.

Artista și-a scris testamentul înainte de a muri, iar întreaga sa avere i-a lăsat-o fiicei sale în vârstă de 15 ani. Rita este rodul iubirii dintre Rona Hartner și dansatorul argentinian Rocco Sedano.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rona Hartner a plecat cu zâmbetul pe buze

Rinda Hartner i-a fost alături artistei în momentul în care aceasta și-a dat ultima suflare. Momentul a fost unul traumatizant și cu o încărcătură emoțională aparte. Sora artistei susține că familia încă nu se poate obișnui cu ideea și că mama lor nu vrea să accepte faptul că fiica ei a plecat din această lume.

Aceasta susține că Rona Hartner avea dureri foarte mari din cauza tratamentului agresiv și că doar calmantele îi mai alinau chinul. Rinda Hartner a dezvăluit faptul că totul s-a întâmplat după ce asistentele au venit să-i schimbe medicamentele, iar ea s-a dus să-și cumpere o cafea. Cele două au schimbat câteva vorbe, iar într-un moment fața i s-a luminat și a zâmbit. Acesta a fost momentul în care Rona Hartner și-a dat ultima suflare.

Citește și: Trei lucruri mai puțin cunoscute despre Rona Hartner. Gelozia a fost motivul pentru primul divorț

”Am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața. Am întrebat-o pe cine vede de se bucură așa, iar în momentul acela a plecat cu zâmbetul pe buze!”,  a mai declarat sora Ronei Hartner pentru sursa menționată anterior.

Rona Hartner s-a stins din viață într-un spital din Franța, pe data de 23 noiembrie 2023, și va fi condusă pe ultimul drum vineri, pe data de 1 decembrie, de Ziua Națională a României.