Imagini frumoase de 1 Decembrie 2023 cu ”La mulți ani, România”

Autor: Denisa Irimia

Felicitare de 1 Decembrie cu ”La mulți ani, România!”

Sursa: pinterest

Cu ocazia celebrării Zilei Naționale, la 1 Decembrie 2019, poporul român sărbătorea cu mândrie Marea Unire. În acest context, avem plăcerea de a vă oferi o selecție specială de mesaje, felicitări, urări și SMS-uri pe care le puteți transmite celor dragi, contribuind astfel la întărirea spiritului de unitate și patriotism în rândul prietenilor și cunoscuților.

În această zi cu totul specială, sărbătorim unitatea și identitatea românească. Cu bucurie și emoție, îți dorim un sincer "La mulți ani!" într-un an nou al ființei noastre românești.

Pe măsură ce parcurgem încă un an de existență ca români, în această zi aparte, ne reamintim cu drag de tradiții și valorile noastre. Este momentul potrivit să rostim cu căldură și entuziasm "La mulți ani!" pentru a celebra cu toții această frumoasă aniversare.

De Ziua Națională, 1 decembrie, îți transmit cele mai bune gânduri și doresc ca în noul an să fii înconjurat de prosperitate, bucurie și realizări. Să păstrezi cu mândrie identitatea românească și să te implici cu pasiune în tot ceea ce faci. "La mulți ani!" cu dragoste pentru țara noastră!

Citește și: 1 decembrie 2023, zi liberă de la stat: Ziua Națională a României. Ce beneficii primesc cei care trebuie să meargă la muncă în această zi

Urări 1 Decembrie

La mulți ani România! La mulți ani prieteni! La mulți ani romani de pretutindeni!

La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urări de bine si un viitor prosper si fericit.

La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc România!

Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani romane, la mulți ani România!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii.

Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulți Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naționala!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai multe mesaje de 1 Decembrie

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sărbătoarea sa unească toată suflarea românească. La mulți ani Romane!

La mulți ani romani, oriunde v-ați afla!

În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!

De 1 decembrie vreau să-ți urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român.

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!

Citește și: Tradiții de Sf. Andrei 2023: Cele mai frumoase obiceiuri românești pentru data de 30 noiembrie 2023