Primul soț al Ronei Hartner va fi prezent la înmormântarea artistei. Cine este Rocco Sedano și în ce relație se află cu Rita Sumayla

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 nov 2023, 10:14

Primul soț al Ronei Hartner va fi prezent la înmormântare

Sursa: Captură Kanal D

Sora Ronei Hartner a făcut mai multe dezvăluiri după moartea artistei. Aceasta a dezvăluit faptul că artista va fi înmormântată în România și că la funeralii va fi prezent și primul soț al Ronei.

Primul soț al Ronei Hartner, Rocco Sedano, va fi prezent la ceremonia de înmormântare a artistei, ceremonie ce va avea loc la cimitirul Bellu Catolic din Capitală.

Rocco Sedano va fi prezent la înmormântarea Ronei Hartner

Dansatorul argentinian ar fi contactat-o pe sora artistei și și-ar fi exprimat dorința de a participa la înmormântarea Ronei și în special pentru a fi alături de fiica lor în vârstă de 15 ani.

Sora Ronei Hartner nu vede cu ochi buni venirea acestuia în România, ba mai mult, Rinda i-ar fi reproșat faptul că nu a fost alături de artistă și de fiica lor în toată această perioadă critică.

Citește și: În Memoriam Rona Hartner- o ediție specială “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:30

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce.

Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el”
, a declarat Rinda Hartner, în cadrul unei emisiuni TV și preluat de libertatea.ro.

Declarațiile nu se opresc aici, iar Rinda Hartner susține că Rita nu ar fi atât de încântată de venirea tatălui său. Tânăra în vârstă de 15 ani este dezamăgită de faptul că tatăl ei nu și-a arătat interesul pentru ea în tot acești ani și suferă enorm după pierderea mamei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este Rocco Sedano

Rocco Sedano este un dansator de origine argentiniană ce i-a furat inima artistei Rona Hartner în anul 2007. Cei doi s-au căsătorit, iar în urma iubirii dintre cei doi a rezultat o fetiță pe nume Rita Sumayla. 

În ciuda pasiunii dintre cei doi, Rona și Rocco au divorțat în anul 2009, atunci când Rita avea vârsta de un an.

Artista a declarat în repetate rânduri faptul că dansatorul era extrem de gelos și nu dorea să se căsătorească și religios, acestea fiind principalele motive ale divorțului.

Citește și: Ultimul lucru pe care l-a cerut Rona Hartner, înainte să se stingă din viață: ''Nici prin gând nu-i trecea să moară! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul"

„Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei. Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman.”, susținea Rona Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, într-un spital din Franța, fiind răpusă de cancer. Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus, miercuri, la capela cimitirului Bellu Catolic din Capitală, înmormântarea urmând să aibă loc pe data de 1 decembrie.