Rona Hartner și-a ținut fiica ascunsă timp de 15 ani! Ce dezvăluiri făcea regretata artistă în urmă cu 6 luni

Autor: Diana Ghita

Rona Hartner și-a prezentat fiica abia la vârsta de 15 ani

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Celebra cântăreață și actriță, Rona Hartner, are o frumoasă fiică, pe nume Rita, însă, până la vârsta de 15 ani, aceasta a ținut-o pe tânără departe de lumina reflectoarelor.

Rita, fiica Ronei Hartner, a avut prima ei apariție publică la emisiunea „Teo Show”, pe 14 mai 2023, acum 6 luni. Atunci, renumita artistă o prezenta publicului pe fata ei, cu care se mândrea foarte mult.

Rona Hartner a prezentat-o pe Rita publicului la 15 ani

Deși s-a născut și a crescut în Franța, Rita a dezvăluit că și România îi place, chiar dacă este total diferită față de țara ei natală.

„Îmi place foarte mult România”, a spus fiica Ronei Hartner.

Tânăra a descoperit România datorită mamei sale, care o lua de fiecare dată când venea la diverse spectacole în țară. Aceasta nu a plănuit s-o ducă pe Rita doar în România, ci în mai multe țări, pentru a învăța despre diverse culturi.

Pentru a pune în aplicare aceste lucruri, Rona a retras-o chiar și de la școală pe fata ei, alegând ca aceasta să studieze de acasă.

În acest sens, și artista își luase un an de concediu, pentru a petrece timp de calitate cu Rita.

„Anul ăsta mi-am luat un an sabatic mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună, și o iau cu mine peste tot, pentru că îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani va pleca în drumul ei.

Între 7 ani și acum a fost numai și numai la școală și de fiecare dată când plecam în România ea rămânea cu mama, iar eu, ca artistă, am simțit o suferință, totuși, destul de

mare (…).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atunci, pentru ea, am optat anul viitor să facă școala acasă și, în același timp, să poată să mă urmeze peste tot, ca să se diversifice.”,

explica Rona Hartner la „Teo Show”.

Citește și: Viața Ronei Hartner s-a învârtit în jurul cifrei 5. S-a născut pe data de 5 și a murit pe 23. Ce semnifică cifra 5 în numerologie

La scurt timp după ce a prezentat-o pe Rita, Rona Hartner s-a stins din viață

Însă, din păcate, artista nu a reușit să ducă la bun-sfârșit ceea ce și-a propus, întrucât, pe 23 noiembrie, aceasta a pierdut lupta cu cancerul.

Celebra cântăreață avea o tumoare la plămâni și alte 7 tumori la nivelul creierului.

Astfel, Rona Hartner a lăsat în urmă o fiică îndurerată, care nu o va mai avea pe mama ei drept călăuză în viață. Însă, tânăra este deja obișnuită cu greutățile, întrucât mama ei a mai dus o luptă cu această boală, în 2019, când a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Având în vedere situația, Rita a decis să se pregătească pentru neprevăzut, făcând niște cursuri de make-up, care o vor ajuta să-și găsească un job forte bine plătit la vârsta de 18 ani.

Citește și: Unde va locui Rita Hartner, după trecerea în neființă a mamei sale, Rona Hartner: „Nimeni nu poate să înlocuiască mama”