Când ajunge în România sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner. Înmormântarea artistei va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 nov 2023, 13:35

Când ajunge în România sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei

Sursa: Rona Hartner Facebook

Îndrăgita artistă, Rona Hartner, a murit joi, 23 noiembrie 2023, după lupte crâncene cu boala. Sora acesteia, Rinda, a transmis ultimele informații legate de repatrierea Ronei.

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va părăsi Franța pentru totdeauna, iar sicriul va ajunge în curând în România. Slujba de înmormântare este programată pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Data la care va ajunge sicriul cu trupul Ronei, în țară

Rinda, sora Ronei, a anunțat că trupul neînsuflețit al Ronei va ajunge în România miercuri, 29 noiembrie, iar sicriul urmează a fi depus la capela Cimitirului Bellu Catolic, din Capitală.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 1 decembrie, la ora 12:00, a mai precizat Rinda. 

Citește și: Unde va locui Rita Hartner, după trecerea în neființă a mamei sale, Rona Hartner: „Nimeni nu poate să înlocuiască mama”

Potrivit Fanatik, sora Ronei Hartner a dezvăluit faptul că motivul pentru care artista este înmormântată aici este pentru a se odihni „alături de strămoșii noștri”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O persoană neașteptată va fi prezentă la înmormântarea Ronei

La doar câteva zile după moartea artistei, Rinda Hartner, sora acesteia, a transmis pe pagina de de  Facebook  a Ronei faptul că  trupul neînsuflețit al artistei va fi adus înapoi în România,
urmând să fie depus la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală.

Rinda este cea care a făcut și tristul anunț care prevestea drumul la ceruri al Ronei Hartner. Rinda i-a ținut la curent pe fanii Ronei cu ultimele detalii, cu informații legate de repatriere, dar și cu unele detalii personale din viața surorii sale, Rona. 

La înmormântare sunt așteptate sute de persoane, apropiați ai Ronei, cei care au cunoscut-o și iubit-o și au apreciat aparițiile sale scenice.

De asemenea, tatăl Ronei va fi prezent la înmormântare, deși cei doi nu au avut o relație prea bună în ultima perioadă. 

Citește și: Rona Hartner și-a ținut fiica ascunsă timp de 15 ani! Ce dezvăluiri făcea regretata artistă în urmă cu 6 luni

A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui.

I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el ”, a spus Rinda, în cadrul unei emisiuni TV.

Rona Hartner a fost o luptătoare, reușind să învingă cancerul de două ori. A treia oară însă, Rona nu a mai câștigat bătălia și a fost răpusă de boala nemiloasă, care i-a atacat întregul organism.