Bianca Drăgușanu a pățit-o la un salon de înfrumusețare! Cum s-au răzbunat coafezele pe ea, după ce a întârziat 3 ore

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 nov 2023, 15:57

Bianca Drăgușanu a pățit-o la un salon de înfrumusețare! Cum s-au răzbunat coafezele pe ea

Sursa: Bianca Drăgușanu Instagram

Bianca Drăgușanu a pățit-o! Frumoasa vedetă nu doar că nu a ajuns la timp la salonul de înfrumusețare, ci a întârziat mai bine de trei ore, iar coafezele s-au răzbunat pe aceasta.

Bianca Drăgușanu are grijă de aspectul său fizic și frecventează saloanele de înfrumusețare. Ei bine, de data aceasta pare că a uitat că avea programare cu 3 ore mai devreme.

Ce a pățit Bianca Drăgușanu la un salon de înfrumusețare

Bianca Drăgușanu a ajuns la coafor cu trei ore mai târziu decât avea programarea. Aceasta a ales să se vopsească, însă întregul proces s-a transformat într-un moment cât de poate de hilar. 

Citește și: „N-are dreptul să mă judece nimeni” Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața sa amoroasă. Ce se întâmplă cu vedeta

Întregul moment a fost surprins de vedetă pe pagina sa de Instagram, iar aceasta a fost mai mult decât amuzată. 

Vedeta a avut parte de un tratament mai „aparte” la coafor. 

„Parada e de vină. Am întârziat doar 3 ore! Super tratament!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta are în prezent peste un milion de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu, parcurs impresionant în cariera sa

Mereu atentă la aspectul său fizic, Bianca Drăgușanu este o femeie superbă, dar și o femeie de succes. Încă de la primele sale apariții, frumoasa șatenă a fermecat inimile bărbaților care întorceau privirile după ea. 

Unul dintre cei mai râvniți bărbați care a fost realmente cucerit de Bianca este chiar Cătălin Botezatu, care a mărturisit că aceasta era extrem de frumoasă atunci când a cunoscut-o. 

Citește și: „Aș merge cu tramvaiul” Cătălin Botezatu, dezvăluiri de senzație despre situația lui sentimentală. Este designerul îndrăgostit?

„Bianca, contrat aparențelor, de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea s-a updatat (n.r. îmbunătățit) tot timpul, arăta bine. Era femeia accident de atunci, pentru că, altfel, nu îmi atrăgea atenția. Femei frumoase sunt destule. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni”,  a povestit Cătălin Botezatu în emisiunea  ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

Între Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu va rămâne întotdeauna o relație frumoasă de prietenie, dar și de afaceri, întrucât cei doi au crescut și evoluat împreună, Cătălin mărturisind la un moment dat că a ales să investească în Bianca, la fel cum a investit în el. 

„Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, care a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, deci, a demonstrat că le poate face pe toate”, a mai spus designerul.