Zümrüt și Serhan, la capăt de drum. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Promisiunea

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 nov 2023, 17:22
video Foto(10)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Promisiunea”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat la Kanal D, Zümrüt a aflat unul dintre secretele care i-au fost ascunse. Astfel, totul a ieșit așa cum și-au dorit Deniz și Azimet.

Citește și: Cine este și câți ani are Deniz Akbaş din serialul Promisiunea! Iată cine este fostul soț al celebrei actrițe Gökçe Eyüboğlu și de ce s-au despărțit după 14 ani de căsnicie

Zümrüt și Serhan, la capăt de drum

Zümrüt începe să-și pună la îndoială trecutul și dragostea față de Serhat, de când a aflat că acesta are o fiică dintr-o relație anterioară. Ceea ce nu știe încă Zümrüt este că fosta iubită a lui Serhat este acum soția sa. Pentru Serhat, în schimb, nu există decât Zümrüt. Totuși, în timp ce încearcă să o convingă pe Zümrüt de acest lucru, cei doi îndrăgostiți vor fi supuși altor teste.

Deniz începe să facă pași periculoși pentru a fi permanent în viața lui Serhat.

După marea durere pe care o experimentează, Suhandan începe să facă propriile alegeri. Nu va mai permite nimănui să-i domine viața și va lua o decizie ce va șoca familia Demirkan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ülfet, mama sfioasei Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul online! Celebra actriță Hatice Aslan a publicat recent o imagine de senzație de pe vremea în care avea doar 20 de ani

Serhat luptă pentru a le păstra atât pe Zümrüt, cât și pe fiica lui. Cu toate acestea, ușa pe care a deschis-o Cihan va fi începutul unui război între cei doi care nu se va încheia prea curând.

Dacă va afla Zümrüt adevărul care îi poate distruge viața, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.