Ceylin și Îlgaz, moment de răscruce. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Secrete de familie

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 dec 2023, 00:44
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul Secrete de familie.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, îi regăsim pe soții Kaya într-o situație incertă.

Citește și: La mulți ani, Pinar Deniz! Iată ce vârstă a împlinit Ceylin din serialul Secrete de familie și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Ceylin și Îlgaz, moment de răscruce

Îlgaz încearcă să îi explice lui Ceylin că acest mare secret care îi aparține lui Çınar și Metin, ce ține de moartea lui Zafer, nu are nimic de-a face cu el. Acest lucru va fi mai dificil pentru Îlgaz decât orice caz cu care s-a confruntat până acum.

Îndoielile cu privire la moartea lui Zafer încep a fi deslușite și vor apărea surprize neașteptate pentru Pars și Eren, care încearcă să gestioneze procesul cu transparență pentru ca Ceylin să nu înțeleagă greșit.

Însă atunci când apare teribilul Yekta, cursul evenimentelor se schimbă dramatic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilgaz și Ceylin, care au început să viseze la un viitor comun datorită sprijinului și încrederii pe care le-au primit unul de la celălalt, sunt în pragul celui mai mare impas

de până acum, în relația lor.

Citește și: Makbule din serialul Secrete de familie, surprinsă în compania soțului ei! Iată cu cine este căsătorită celebra actriță Özlem Çakar Yalçınkaya

 Dacă vor reuși aceștia să treacă peste uriașul impas prin care destinul le testează dragostea, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Secrete de familie” difuzat numai la Kanal D.