10 idei de cadouri pentru partenerul de viață

Author: Oana Picerea

Este destul de ușor să alegi un cadou potrivit pentru partenerul de viață având în vedere că locuiți în aceeași casă și știi exact ce nevoi are și ce i se potrivește? Dar unde e surpriza atunci când îi oferi ceva la care se așteaptă? Cum sărbătorile de iarnă sunt aproape, gândește-te ca de această dată să-i oferi în dar ceva inedit și neașteptat, iar dacă ești în pană de idei, noi venim cu câteva sugestii. Iată o listă cu 10 cadouri pe care poți să i le oferi de Crăciun sau cu altă ocazie:

Aparat de vapat

Un aparat de vapat este un cadou excelent pentru o persoană care fumează și vrea să renunțe la acest viciu. Cu ajutorul acestui dispozitiv își păstrează gestul, însă reduce considerabil toate riscurile legate de fumat. În plus, poți să alegi o variantă de produs care utilizează CBD, recunoscut pentru proprietățile relaxante și anxiolitice, iar acest exemplu îți va fi de folos. În concluzie, dacă te preocupă sănătatea și starea de bine a partenerului, acesta este un cadou potrivit.

Parfum

Într-adevăr, este o opțiune clasică de cadou, însă, de această dată, poți să alegi ceva nou. Alege un parfum în vogă sau unul pe care știi că și l-ar dori, dar a rămas la cele obișnuite și, cu siguranță, îi vei produce surpriza așteptată.

Ceas

Este genul de articol pe care îl poți oferi în dar mai rar, așa că, cel mai probabil, partenerul de viață nu se așteaptă la așa ceva. În funcție de gusturile pe care le are și de bugetul pe care îl ai tu la dispoziție, poți să alegi un ceas pe care îl va avea mulți ani de acum înainte și îi va trezi amintiri. Sfatul nostru este să analizezi ofertele din magazinele online, unde poți obține reduceri importante.

Abonament la sală

Cum noul an este aproape, îi poți prelungi abonamentul pe care îl are sau, dacă nu are, acest cadou îi va spune că te preocupă sănătatea și forma lui fizică.

City break

Este, de fapt, un cadou de care o să vă bucurați amândoi. Știi foarte bine care este programul lui și când ar putea să își lipească 1-2 zile libere de un weekend, așa că perioada o poți stabili ușor. Iar dacă întâmpini dificultăți în alegerea destinației, lista de pe Europe's Best Destinations îți va fi utilă.

Aparat de bărbierit

Bineînțeles că are deja un aparat de bărbierit, însă modelele mai noi sunt mai performante și au funcții multiple, astfel că va trece mult mai rar pe la frizer.

Portofel din piele

Un portofel de calitate, din piele, este întotdeauna un cadou apreciat. În general, bărbații au mult mai puține accesorii decât noi, femeile, iar portofelul este unul dintre ele. Cu siguranță, partenerul tău de viață va fi încântat să primească unul deosebit.

Un gadget

Tehnologia a pus stăpânire pe mai toate aspectele vieții de zi cu zi. Prin urmare, un gadget va fi un cadou perfect. Poți să optezi pentru un smartwatch, un telefon, o pereche de căști wireless ori pentru alt dispozitiv pe care știi că l-ar utiliza și l-ar aprecia.

Bilete la concert

Deja s-au anunțat mare parte din evenimentele care vor avea loc anul următor și mai mult ca sigur că între acestea este și unul la care el și-ar dori foarte mult să meargă.

O sticlă de vin

O sticlă de vin de colecție va fi un cadou excelent pentru o persoană care apreciază vinurile. Cum găsești așa ceva? Simplu, caută pe net și vei descoperi că sunt mai multe magazine specializate.

Foto: Unsplash

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.