Două linii de transport în comun se suspendă în weekend! Anunțul făcut de STB

Autor: Lavinia Medrea

Circulația a două linii va fi suspendată

Sursa: Facebook Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că două linii de transport în comun se vor suspenda în acest weekend.

Tramvaiele liniei 25 revin la traseul inițial de sâmbătă, 9 decembrie. Circulația va fi făcută doar pe o linie din cauza lucrărilor pentru refacerea rețelei de termoficare, care au loc pe aliniamentul căii de rulare, arată STB SA.

Două linii de transport în comun se suspendă în weekend

Linia 25 funcționează pe traseul de bază Depoul Militari- Terminal CFR Progresul după cum urmează:

Citește și: Imaginile dimineții! O femeie care a blocat un tramvai, se dă jos din mașină și îl ceartă pe vatman VIDEO

  • Depoul Militari
  • Bd.ul Preciziei
  • Valea Cascadelor
  • Bd.ul Timișoara
  • Str. Progresului
  • Șoseaua Viilor
  • Șoseaua Giurgiului
  • terminalul CFR Progresul.

De sâmbătă, 9 decembrie 2023, linia de autobuz 625 și linia de tramvai 12 vor fi suspendate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Este oficial: pasajul Doamna Ghica a fost deschis circulaţiei. Suma uriașă la care au fost estimate lucrările

Un constructor din Timișoara trebuie să refacă o lucrare pe banii lui

Un proiect care are termen de finalizare în trei săptămâni trebuie să fie luat de la capăt, deoarece liniile de tramvai au fost montate mult prea aproape una de cealaltă pe o stradă din Timișoara.

În Timișoara, o intersecție trebuie să fie refăcută înainte de inaugurare deoarece șinele montate de un constructor au fost puse prea aproape una de alta, iar tramvaiele nu pot circula fără să lovească stâlpii de curent.

Problemele au apărut înainte de inaugurare, în timpul testării noilor șine după ce, într-o curbă, pe Bulevardul Cetăţii, o zonă populată din Timișoara, o garnitură a lovit un stâlp.

Tot proiectul a costat 70 de milioane de lei și trebuia să fie finalizat în septembrie 2023, dar termenul a fost prelungit. Din păcate pentru muncitori, este ultima prelungire de care beneficiază, deoarece au timp până la 28 decembrie să refacă toată intersecția.

„Nu vor primi nicio zi în plus pentru această eroare. Lucrările executate în sit nu corespund proiectului avizat şi documentat. Vor începe să refacă această intersecţie în întregime, de la fundaţie înapoi, în aşa fel încât să ne asigurăm că la sfârşit avem o intersecţie total funcţională”, a declarat Ruben Lațcău, viceprimarul Timişoara.

În concluzie, doi kilometri de cale dublă de tramvai au fost refăcuți în zonă și, pe lângă aceștia, încă zece stații pentru transportul în comun.