Motivul pentru care Anca Serea și Adrian Sînă nu dorm împreună: ”Sunt curioasă dacă voi apucați” Ce a dezvăluit vedeta pe o rețea de socializare

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 dec 2023, 09:32

Anca Serea și Adi Sînă nu reușesc să doarmă singuri în pat

Sursa: Instagram- Anca Serea Sînă

Anca Serea a dezvălui motivul pentru care ea și soțul ei nu reușesc să mai doarmă împreună. Vedeta a postat totul pe contul său de Instagram.

Anca Serea și Adrian Sînă reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. După 12 ani de relație, artistul și prezentatoarea TV sunt la fel de îndrăgostiți, însă viața cu cei șase copii este una plină de provocări și de compromisuri.

Adrian Sînă și soția lui nu reușesc să mai doarmă singuri

Anca Serea și Adi Sînă constituie unul dintre cele mai remarcabile cupluri din lumea mondenă.

Legătura lor a rezistat în ciuda dificultăților apărute, evidențiindu-se prin autenticitate și sentimente profunde. Cei doi sunt părinții a șase copii, iar aceștia nu au exclus posibilitatea apariției celui de-al șaptelea copil. În 12 ani de relație, Anca și Adi Sînă au fost nevoiți să găsească un echilibru între carieră și viață personală. Viața cu șase copii nu este un ușoară, iar cei doi au ajuns să nu mai doarmă singuri sau chiar să doarmă în paturi separate.

Citește și: „Eu nu o văd ca pe o separare” Cum se descurcă Anca Serea fără Adrian Sînă, în timp ce artistul este plecat în India| EXCLUSIV

Cei doi au o viață extrem de agitată, iar Anca Serea nu se ferește să-și arate viața exact așa cum este ea, cu bune și cu rele. Vedeta a postat un video în care explică motivul pentru care ea și soțul ei nu reușesc să doarmă singuri în același pat.

Din imaginile postate de Anca Serea, se observă cum copiii se pun între ea și Adi Sînă, aceștia având nevoie de foarte multă afecțiune și atenție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”22:00 Noapte bună vă dorim! Poate…măcar la voi! Eu sunt curioasă dacă voi apucați să dormiți singuri????! ” a scris Anca Serea în dreptul videoclipului postat pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Dormitorul celor doi s-a transformat în camera copiilor

În urmă cu un an, Adrian Sînă dezvăluia faptul că de multe ori este nevoit să doarmă pe canapea, iar soția sa în dormitor cu cei mici.

Citește și: Anca Serea a vorbit despre divorțul de Adi Sînă. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi: "Ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună"

„Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor. Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu. Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb… Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat… Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David. Eu m-am bucurat de camera lui David pentru un timp, dar a venit Sarah”,   a spus Adrian Sînă, potrivit WOWbiz.ro.

Artistul susținea că intrarea într-o rutină este inevitabilă, mai ales atunci când ai responsabilitatea de a crește mai mulți copii și o carieră profesională. Pentru a păstra vie scânteia iubirii lor, Adrian Sînă și Anca Serea depun eforturi constante pentru a-și rezerva momente de intimitate și timp de calitate doar pentru ei doi.

Anca Serea și Adrian Sînă formează un cuplu din anul 2011, iar în anul 2015 a avut loc și așteptata nuntă. Cei doi au împreună patru copii, Noah, Ava, Moise, Leah, și doi copii pe care prezentatoarea îi are din relație cu afaceristul Filip Poplingher, pe nume Sarah și David.