Ceylin, în pericol de moarte

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 dec 2023, 09:00

În această seară, de la ora 20:00, în “Secrete de familie”, în noul episod difuzat la Kanal D, o regăsim pe Ceylin pusă în fața unei alegeri decisive, atât pentru viitorul său cât și pentru cel al lui Îlgaz, pe care frumoasa avocată va trebui, foarte curând, să o facă.

În afară de viața și emoțiile ei devenite haotice, Ceylin nu este conștientă că este în pericol de moarte, amenințare care vine din partea unui dușman nebănuit, dar nici Îlgaz nu percepe pericolul în care se află soția sa.

Citește și: O serie de evenimente tensionate apar între Ceylin și Ilgaz. Vezi online live episodul 31 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Ceylin, în pericol de moarte

Yekta Tilmen a fost aproape prins în flagrant de către procurorul Pars în fața tribunalului, atunci când se afla împreună cu Serdar, în mașină sa. Serdar, care a fost căutat multă vreme pentru a fi martor în procesul pentru moartea lui Zafer, părăsește brusc mașina în care era cu Yekta, fapt care va schimba cursul jocului care a fost pus la cale până acum de către aceștia.

Mai grav este că odată cu mărturia pe care urmează să o facă Serdar, vor apărea asocieri neașteptate și surprinzătoare în cazul uciderii lui Zafer.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ceylin, moment decisiv pentru Îlgaz. În această seară, de la ora 20:00, în serialul ''Secrete de familie''

Dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să iasă din această situație crucială, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.