Hairstylist-ul vedetelor, decedat în propria locuință. Ce spun polițiștii cu privire la cauza morții

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 dec 2023, 23:03

Cornel Mailat, un cunoscut hairstylist, a decedat

Sursa: Facebook- Cornel Mailat

Doliu printre vedetele din România. Cunoscutul hairstylist Cornel Mailat a fost găsit decedat în locuința sa din Oradea. Ce spun autoritățile despre acest caz?

Cornel Mailat, un celebru hairstylist din România, a fost găsit decedat de către polițiști, în locuința sa din Oradea. Bărbatul în vârstă de 44 de ani avea o reputație solidă datorită carierei sale strălucite și talentului incontestabil. Autoritățile au preluat corpul său pentru investigații. Conform informațiilor preliminare, există suspiciuni că ar fi fost consumator de droguri

Hairstylist-ul Cornal Mailat a fost găsit mort în propria locuință

Veste tragică în showbiz-ul românesc. Haistylist-ul Cornel Mailat, considerat un adevărat exemplu pentru tinerii pasionați de această meserie, a fost descoperit decedat în locuința sa, în ziua de 7 decembrie. 

Descoperirea macabră a fost făcută de către polițiști, însă cauza decesului nu a fost încă dezvăluită. Din primele informații oferite de spynews.ro, Cornel Mailat ar fi fost consumator de droguri. Trupul bărbatului în vârstă de 44 de ani a fost preluat de către medicii legiști pentru efectuarea autopsiei.

Citește și: Cum au arătat ultimele secunde din viața Ronei Hartner ” Am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața” Ce se va întâmpla cu fiica artistei după înmormântare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cornel Mailat s-a despărțit de fosta sa soție acum ceva vreme, iar cei doi aveau împreună doi copii. De asemenea, autoritățile orădene exclud în prezent posibilitatea ca el să fi căzut victimă unei infracțiuni. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a stins din viață bărbatul în vârstă de 44 de ani.

Trupul fără viață a fost descoperit de către polițiști

”La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratului de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-un apartament din municipiul Oradea, a fost descoperit un bărbat decedat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițișii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei, alături de criminaliști.

Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din Oradea.  În prezent, nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei.
Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, au transmis autoritățile.

Citește și: „Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc” Ultimul interviu acordat de Natașa Raab, înainte de a ajunge pe patul de spital

Cornel Mailat a debutat în industria hairstyling-ului la vârsta de 17 ani, sub îndrumarea renumitului stilist Andre Gherson, fost campion european în anii '70.

Deținător al propriului salon de înfrumusețare, dedicat exclusiv îngrijirii părului, denumit JEF și amplasat în centrul municipiului Oradea, Cornel avea o clientelă selectă, inclusiv persoane cunoscute din oraș, conform informațiilor furnizate de ebihoreanul.ro. În același timp, împărtășea cunoștințele sale ca formator la "En Vogue School of Style," unde îi învăța pe cei interesați secretele meseriei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.