„Am avut sentimentul că trec prin iad” Daciana Sârbu, despre divorțul de Victor Ponta. Când a simțit aceasta că nu mai poate face față căsniciei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 dec 2023, 00:12

Daciana Sârbu a vorbit despre momentele grele din căsnicia cu Victor Ponta

Sursa: Kanal D

Duminica aceasta, Denise Rifai a avut-o ca invitată pe Daciana Sârbu în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, o antreprenoare cu trecut în Partidul Social Democrat și în Parlamentul European.

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daciana Sârbu a dezvăluit telespectatorilor un aspect inedit asupra vieții sale personale și a experiențelor sale în lumea politică.

„Ați vrut vreodată să divorțați de Victor Ponta?”, „ De ce vi s-a acrit de politică?”, „Când v-a enervat cel mai tare Victor Ponta?”, „Este femeia mai tare ca bărbatul?”, „Ce simțiți când fetița adoptată vă spune <mama>?”, „Cum e să fii în papucii Elenei Ceaușescu?”, „Ce complexe aveți astăzi?” și „Sunteți pregătită să deveniți Prima Doamnă?”,  acestea

sunt câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai invitatei sale. 

Daciana Sârbu, moment de cumpănă în relația cu Victor Ponta 

Daciana Sârbu este fiica politicianului Ilie Sârbu și a avut o implicare activă în politică timp de 22 de ani, ocupând funcții de deputat și europarlamentar în trei mandate consecutive. În 2019, a decis să se retragă din viața politică pentru a se dedica afacerilor private și a se concentra asupra propriei afaceri în domeniul produselor de patiserie.

Daciana este soția lui Victor Ponta și a dezvăluit secretele vieții mai puțin plăcute dintre cei doi. 

Citește și: Motivul real pentru care Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat o fetiță, deși aveau deja doi copii! Cum a devenit Maria o rază de lumină pentru noua sa familie

Întrebată dacă a simțit vreodată să divorțeze de soțul acesteia, Daciana a mărturisit că, deși a trecut „prin iad”, mereu a fost alături de soțul ei, în toate momentele dificile. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu, vorbeam acolo de situații dificile. N-a fost doar una singură în campanie, au fost foarte multe, iar unele nu au avut legătură cu politica. 

Evident că în 17 ani au fost multe momente și momente în care am obosit, fie pe rând, fie în același timp, dar cum vă spuneam la un moment dat, nu ne-am abandonat și cred că e suficient să spun asta. 

Este și despre momente dificile, dar este și despre momente frumoase care cumva le acoperă pe cele grele și îți dai seama că poate cele grele te ajută și să-l înțelegi pe celălalt.

Am avut sentimentul că trec prin iad la un moment dat. Poate momentul demisiei și, o spun cu sinceritate, a fost un moment în care l-am admirat și mai mult.

Pe cât de dificil a fost, pe atât de plin de semnificație a fost. L-am admirat că a avut curajul să facă acest gest,” a fost răspunsul Dacianei Sârbu, în cadrul emisiunii.

Nu ratați emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminica aceasta la ora 22:30, la Kanal D.