Eda Ece, protagonista serialului Prețul fericirii, prima apariție cu burtica de graviduță! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță la cumpărături, alături de cea mai bună prietenă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2023, 15:41
eda ece si sotul ei Foto(4)

Eda Ece, alături de soțul ei

Sursa: Instagram Eda Ece

Yildiz din serialul Prețul fericirii, prima apariție cu burtica de graviduță! Iată cum a fost fotografiată viitoarea mămică!

Eda Ece are doar 33 de ani și face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cele două decenii de carieră fulminantă, tânăra actrița a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte, în multe producții de excepție în care a jucat magistral diverse roluri. Eda Ece a debutat la fragedă vârstă de 15 ani și de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de actorie, evoluând spectaculos.

Eda Ece, eroina serialului Prețul fericirii, prima apariție cu burtica de graviduță

Eda Ece a venit pe lume în 1990, în Istanbul, unde a crescut și a studiat mă târziu. Părinții le-au oferit ei și surorii sale, Esra, o educație de seama, dar și sprijin pentru a-și îndeplini idealurile pe plan profesional. Deși își dorea să devină o actrița renumită, la vârsta majoratului, după absolvirea liceului, Eda a decis, la îndemnul părinților ei, să se înscrie la Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității Bilgi din Istanbul.

Însă treptat a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și s-a reorientat către marea ei pasiune, actoria, înscriindu-se la o școală privată de teatru.

În anul 2002, pe când avea doar 15 ani, Eda Ece a câștigat primul ei casting și a jucat un rol episodic în producția Mihriban, care i-a deschis calea spre carieră de succes de astăzi. Cel mai recent proiect de televiziune în care a jucat a fost serialul Prețul fericirii, în care a jucat rolul principal Yildiz, care i-a adus cea mai mare reușită din carieră să

de până acum.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Eda Ece

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În vara aceasta superba Eda Ece s-a căsătorit cu alesul inimii sale, baschetbalistul Buğrahan Tuncer. Iar de curând, îndrăgita actrița a anunțat că ea și soțul ei vor deveni părinții unei fetițe și sunt extrem de fericiți și totodată nerăbdători, că micuța lor să vină pe lume.

Citește și: Bucurie mare în familia celebrei Eda Ece, eroina serialului Prețul fericirii! Îndrăgita actriță este însărcinată și de curând a aflat și sexul bebelușului

Aflată în cea de-a cincea lună de sarcină, Eda Ece a fost surprinsă de presa turcă în timp ce se făcea cumpărături alături de prietena sa, Rachel Araz Kiresepi, care și ea este însărcinată. Este pentru prima dată când celebra actriță își arată burtica de graviduță, spre marea bucurie a fanilor ei.