Casa iubirii: Catinca a ajuns la vorba Mihaelei! Tânăra recunoaște că a ajuns s-o înțeleagă pe deplin în privința lui Robert: „Rezonez cu ea”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 dec 2023, 23:30

Catinca îi dă dreptate Mihaelei

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Catinca a recunoscut că o înțelege pe Mihaela în privința lui Robert.

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Catinca a ajuns să-i dea dreptate Mihaelei după experiența personală cu Robert.

Catinca a ajuns la vorba Mihaelei

Cunoașterea dintre Robert și Catinca a fost una mai mult plină de coborâșuri decât de suișuri, iar acum relația dintre ei atârnă de un fir subțire după ce fostul iubit al Mihaelei a tratat-o pe Catinca la fel de urât ca pe blondină. 

Citește și: Casa iubirii: "Să-i pupi picioarele!" Robert a pus tunurile pe Bianca! Concurenta e cu zâmbetul pe buze: "Ești un om recalcitrant"

Catinca a declarat astăzi că sentimentele ei pentru Robert se sting deoarece s-a consumat foarte mult din cauza lui. Tânăra spune că atunci când ține la cineva, o face cu tot focul, dar dacă flacăra nu este întreținută atunci se va stinge. 

„Nu mai pot să sufăr și să nu văd nici măcar un pic de empatie”, a spus Catinca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea a întrebat-o pe Catinca dacă, la acest moment, după experiența cu Robert, îi dă dreptate Mihaelei. Spre surprinderea tuturor, Catinca a recunoscut că Mihaela a avut dintotdeauna dreptate.

Citește și: Casa iubirii: Catinca si Robert, provocați de Andreea Mantea la o discuție constructiva! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți! „Ia-l pe altul care îți dă mai multă atenție!”

„Da. Rezonez cu ea. Până nu te dai tu cu capul nu ai de unde să știi. Au fost trăirile ei, eu nu le-am trăit, le-am trăit și eu acum și asta simt”, a declarat Catinca.

Șansele ca Robert și Catinca să fie împreună afară au scăzut dramatic

Prezentatoarea emisiunii a mai întrebat-o pe Catinca și dacă este de părere că Robert ar putea fi alt om în afara emisiunii, dar după ce a pătimit în cunoașterea cu Robert tânăra este mai mult decât convinsă că acesta

nu poate să se schimbe și că omul cu care a fost la date este total altul față de cel din competiție, care nu-i oferă și nu vede ce își dorește.

„Nu. Dacă omul de la date era omul de aici, eu cu omul ăla aș fi continuat până la sfârșit. E o foarte mare discrepanță, dacă aici este constrâns de anumite chestii, sunt fix trăirile lui și cum vrea el să fie.

Am încercat să fie bine, eu am venit aici pentru a-mi face o relație, am încercat de două ori dar din păcate n-au fost persoanele potrivite pentru mine. Mai mult de atât nu am ce să pierd”, a spus Catinca.