Andreea Bălan, dezvăluiri din relația cu Victor Cornea: „Are ceva pe suflet”. Cum se înțeleg cei doi iubiți

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 dec 2023, 22:12

Andreea Bălan a vorbit despre relația ei cu Victor Cornea

Sursa: Facebook Andreea Bălan

De câteva luni de zile, celebra cântăreață Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tenismenul Victor Cornea.

După dureroasele eșecuri în dragoste, Andreea Bălan pare să-și fi găsit, în sfârșit, fericirea. La doar câteva luni de relație, aceasta se simte foarte împlinită în brațele sportivului Victor Cornea.

În ce stadiu se află relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

Tenismenul o tratează foarte frumos pe artistă, iar aceasta din urmă dezvăluie că este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, cu care se înțelege de minune.

Deși este o renumită vedetă, cu o comunitate imensă de fani, bărbatul nu este gelos pe Andreea, întrucât are o încredere foarte mare în ea și în relația pe care au construit-o în puținul timp de când sunt împreună.

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat.

Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană”, 
a povestit Andreea Bălan, citată de Viva.ro.

De asemenea, artista a spus că între ea și Victor nu există deloc tensiuni și neînțelegeri, ci că se împacă foarte bine unul cu celălalt, întrucât sunt foarte deschiși, iar comunicarea este cheia relației lor.

„Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri.

Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet”,  a mărturisit cântăreața.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță romantică în Laponia! Cei doi au trăit o experiență de neuitat: „Sunt cea mai fericită!”

Cum se înțelege Victor Cornea cu fetele Andreei Bălan

Pe lângă faptul că există o frumoasă chimie între cei doi, Victor s-a apropiat foarte mult de Clara și Ella, fiicele Andreei Bălan din căsătoria cu actorul George Burcea.

Cei patru au fost, de curând, într-o frumoasă vacanță în Laponia, țara lui Moș Crăciun. Acolo, aceștia s-au simțit foarte bine împreună, distrându-se și petrecând momente cu adevărat speciale.

Tenismenul are, și el, un copil, dintr-o relație anterioară. Acesta are un băiețel pe nume Luca, în vârstă de 10 ani, cu care are o legătură foarte frumoasă.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr.

Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva”,  a dezvăluit Victor Cornea.

Citește și: Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un copil. Ce vârstă are și cum se înțelege tenismenul cu fiul său?