Azimet și Deniz, o alianță periculoasă. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Promisiunea 

Autor: Diana Tilă
video Foto(12)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Promisiunea”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat la Kanal D, împușcarea lui Abbas creează un mare șoc pentru întreaga familie, iar când se descoperă identitatea autorului teribilului incident, Serhat și Zümrüt au parte de un șoc. 

Citește și: Zümrüt din serialul Promisiunea, surpriză de proporții pentru fanii săi! Iată ce imagine emoționantă a publicat recent pe contul ei de socializare! Cum arăta celebra actriță Ceren Yilmaz la doar trei ani

Azimet și Deniz, o alianță periculoasă

Un oaspetele neanunțat, extrem de important, al conacului Özgüç îl va lua prin surprindere pe Hamit iar bărbatul va perturba liniștea nu numai a familiei Özgüç, ci și a familiei Demirkan. Adevărul pe care Suhandan îl află creează o ruptură între ea și Hamit. În timp ce Hamit se află într-un impas, Suhandan își stabilește un nou obiectiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dându-și seama că trebuie să se ocupe de un nou inamic, Serhat trebuie să găsească o soluție pentru a-i proteja atât pe cei dragi, cât și pe oamenii nevinovați iar în acest scop, între el și Cihan se va dezvoltă o prietenie.

Cu durerea de a deveni din ce în ce mai singură, Azimet decide să se „agațe” și mai mult de Serhat iar pentru a face acest lucru trebuie să-l întoarcă pe nepotul său la conac și să-l separe de Zümrüt. Dragostea lui Serhat și Zümrüt va trece din nou printr-un mare test iar prietenia dintre Azimet și Deniz se va transformă într-un pericol tot mai mare pentru cei doi îndrăgostiți.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 

Citește și: Cum arăta Zümrüt din serialul Promisiunea, în urmă cu zece ani, la început de carieră! Iată ce înfățișare avea celebra actriță Ceren Yilmaz înainte de a recurge la intervențiile estetice