Dan Negru, reacție acidă în mediul online: “Cine a furat banii lui Ceaușescu” Ce a postat prezentatorul pe o rețea de socializare

Autor: Diana Bostan

Ce a postat Dan Negru pe contul său de Instagram

Sursa: Instagram- Negru Dan

Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, este mereu prezent în mediul online, furnizând informații captivante și adesea controversate urmăritorilor săi, acoperind o gamă variată de subiecte relevante din țara noastră.

Dan Negru se remarcă prin activitatea sa intensă pe rețelele sociale, cu precădere pe platforma Instagram, unde se bucură de aproximativ 200.000 de urmăritori.

Ce a postat Dan Negru pe contul său de Instagram

Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” a postat o fotografie în care apare având în spate indicatorului orașului Flămânzi din județul Botoșani. Dan Negru a postat această fotografie ca o ironie la adresa celor care au „furat” această țară, susținând că prin aceste fapte un întreg popor a fost afectat, bunicii și părinții noștri.

Citește și: Fotografia șocantă postată de Dan Negru pe rețelele sociale. „Inculpații de azi erau oficialii de atunci” Unde se află prezentatorul TV

Pe data de 25 decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a fost executat împreună cu soția sa Elena, această lună având o semnificație aparte pentru români. Dan Negru este revoltat de faptul că unele persoane se întreabă ”cine a furat banii lui Ceaușescu”, când aceștia ar fi fost banii poporului, banii bunicilor sau ai părinților noștri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ca-n fiecare decembrie, iar a început trăncăneala despre “cine a furat banii lui Ceaușescu”. Nimeni n-o spune: NU ERAU BANII LUI CEAUȘESCU! Erau banii lui maică-mea,ai lui taică-meu, ai tuturor dar șmecherii care i-au furat au inventat vorba “banii lui Ceaușescu” ca să schimbe valoarea furtului.

Una e sa furi de la un dictator și alta e să țepuiești un popor”, a scris Dan Negru pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Ce crede prezentatorul despre acea perioadă care a marcat istoria noastră

Dan Negru susține că această vorbă a fost inventată chiar de către cei care au furat, când defapt banii aparțineau României. După această întâmplare, prezentatorul TV susține că mulți s-au îmbogățit, au căpătat o anumită influență, dar că aceștia sunt în continuare „flămânzi”, dorindu-și din ce în ce mai mult.

Citește și: „Poți să fii bogat fiind sărac” Mesajul puternic pe care Dan Negru l-a transmis în mediul online cu ocazia Sfântului Nicolae

Banii lui Ceausescu” e o vorbă inventată tocmai de cei care i-au furat. Cu banii ăia, hoții au devenit bogați, influenți și au popularizat ideea că au furat “banii lui Ceaușescu” când de fapt erau “banii României”. Hoții sunt liberi, bogați influenți și încă flămânzi! Pentru că in Romania e proverbul: “Hoțul trece drept boier cand hoția il îmbogățește ”, a completat Dan Negru.

Pe îndrăgitul prezentator îl puteți urmări în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 22:30, la Kanal D, în cadrul quiz show-ului  ”Jocul cuvintelor”.