ANM anunță o vreme deosebit de rece pentru ziua de sâmbătă, 16 decembrie

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 dec 2023, 14:28

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 16 decembrie.

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 16 decembrie.

Sâmbătă, 16 decembrie, vremea va fi închisă, potrivit ANM și va continua să se răcească. Va ploua trecător, iar nebulozitatea va fi ridicată.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 16 decembrie, în țară

Sâmbătă, 16 decembrie, procesul de răcire va continua astfel că, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud și sud-estul țării se vor înregistra valori termice diurne sub normalul climatologic al perioadei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 6 grade Celsius, iar cele minime între -6 și 0 grade Celsius. Înnorările vor persista și vor fi precipitații slabe mixte local în Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia și în sudul Transilvaniei și al Banatului. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. În zonele joase nebulozitatea va fi crescută sau ceață.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 decembrie. Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de- 3 grade Celsius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 decembrie. Vremea în Constanța

La malul mării vremea se va răcori și va ninge, mai ales în prima parte a zilei, vântul va sufla cu 30 de km/h, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -1 grad Celsius.

Citește și: Informare ANM de ultimă oră. Temperaturile scad drastic în România. Care sunt zonele afectate de ninsori și cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 decembrie. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă de -4 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 decembrie. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat, iar indicele UV de 1 din 11.

Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 decembrie. Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 0 din 11, iar temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de- 1 grad Celsius.

Pe timpul zilei sunt șanse mari să plouă.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 decembrie. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, vremea va fi răcoroasă, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă de- 1 grad Celsius.

Citește și: Un val de aer cald s-a abătut peste Europa: Regiunea în care se înregistrează 30 de grade în decembrie 2023

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 decembrie. Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat, vremea va fi răcoroasă, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -3 grade Celsius. De dimineață va ninge în averse.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 decembrie. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -3 grade Celsius. Pe timpul zilei sunt șanse reduse de precipitații.